Blog de promovări online

luni, august 13, 2012

Bismark Solutions, colectare responsabila fata de mediu

Bismark Solutions
Uleiul alimentar uzat, odata ajuns in sistemul de canalizare, constituie un element nociv, intrucat depunerea acestuia pe peretii sistemului de canalizare provoaca obturari ale conductelor, iar in cazul in care este aruncat impreuna cu gunoiul menajer, acesta apare ulterior la locul de depozitare a deseurilor sub forma unei substante greu degradabile.

Atunci cand uleiul prajit este deversat din neglijenta sau intentionat in apele naturale, efectele sunt dezastruoase - plutind pe suprafata apei in lacuri sau rauri, uleiul uzat impiedica transferul de oxigen, distrugand vietatile aflate in apa. O singura picatura de ulei alimentar uzat poate polua chiar si o mie de litri de apa naturala.

Ca specialisti in colectarea responsabila fata de mediu si de reciclare a uleiurilor de gatit folosite şi a grasimilor, Bismark Solutions poate pretinde cu mandrie ca este “modul corect” de dispunere a uleiurilor de gatit folosite de la restaurante, lanturi alimentare, puncte de vanzare de tip fast – food, mall-uri si fabricantii de produse alimentare.

Serviciile noastre previn mii de tone de ulei alimentar uzat sa contamineze solul, sa polueze apa sau sa ajunga in sistemul nostru de canalizare.

Serviciile oferite sunt proiectate pentru a va oferi multumirea pe care o aduce eliminarea uleiului alimentar uzat si a grasimilor in cel mai responsabil mod fata de mediu.

La punctul de lucru din Bucuresti, Str. Inclinata Nr. 129, a fost deschis un centru de colectare si pentru persoanele fizice. Astfel, daca se aduc in diferite recipiente, aflate in gospodarie, uleiuri uzate, se primeste pentru fiecare litru pana la 1,5 RON / Litru.

Contact:
Florin Alexe, Sales Manager
Web: www.bismarks.ro
Email: office@bismarks.ro
Phone: +4 0754.888.357

Sursa: www.bismarks.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu