Blog de promovări online

joi, august 30, 2012

Divizia de Sisteme de securitate Bosch ofera 5 ani garantie pentru detectorii de miscare seria Blue Line si Professional

Divizia de Sisteme de securitate Bosch îşi extinde garanţia de la 3 la 5 ani pentru detectorii de mişcare seria Blue Line şi Professional. În acest fel, compania certifică încă o dată calitatea produselor sale. Garanţia de 5 ani susţine angajamentul Bosch de a oferi tehnică pentru o viaţă. Cele două serii de produse au fost distinse cu mai multe premii prestigioase de-a lungul ultimului an.

Prin îndeplinirea standardelor setate la nivel mondial, detectorii de mişcare seria Blue Line şi Professional garantează depistarea intruşilor. Potriviţi pentru aplicaţii rezidenţiale, de retail şi comerciale, detectorii de mişcare Blue Line Gen 2 sunt uşor de instalat şi oferă performanţe excelente de captură, eliminând alarmele false. Detectorii acoperă o suprafaţă largă de 12x12 metri cu deschidere de 90 de grade şi oferă funcţia First Step Processing, prin care se analizează mişcările pentru un răspuns aproape instantaneu la prezenţa umană – minimizând astfel alarmele false.

Detectorii de mişcare seria Professional pot lua decizii inteligente prin integrarea şi procesarea datelor provenite de la maximum cinci senzori diferiţi. Tehnologia modernă Sensor Data Fusion foloseşte un microcontroler sofisticat pentru a adapta şi echilibra permanent sensibilitatea fiecărui senzor în parte, oferind, prin urmare, cea mai mare precizie de detecţie posibilă. Detectorii din seria Professional dispun de senzori cu infraroşu, care sunt sensibili chiar şi la cea mai mică diferenţă între temperatura camerei şi cea a obiectului detectat. Echipaţi cu două raze infraroşii pasive, una pentru distanţe lungi şi una pentru distanţe medii şi scurte de acţiune, detectorii oferă o rezoluţie de două ori mai mare pentru a monitoriza cât mai eficient întreaga zonă de acoperire.

Pe parcursul anului trecut, performanţele ambelor serii de detectori au dus la câştigarea unor prestigioase premii. Blue Line Gen 2 a obţinut premiul pentru "Cea mai bună soluţie pentru detecţia şi prevenţia efracţiei" în cadrul programului New Product Showcase (NPS) organizat de către Security Industry Association în 2011. Detectorul dual-tech cu antimasking, din seria Professional, a fost recunoscut drept “Produsul de detecţie al anului 2011" în Birmingham, Anglia. Seria Blue Line este acreditată EN50131 Grad 2. Seria Professional deţine, de asemenea, certificarea EN50131 Grad 2 şi modelul antimasking a obţinut certificarea EN50131 Grad 3. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu