Blog de promovări online

joi, august 16, 2012

evoMAG iti ofera cele mai performante tablete!

Nexus 7
Piata tabletelor s-a triplat in 2012, motiv pentru care stocul evoMAG s-a conformat si ofera solutia alegerii celei mai performante si de calitate tablete, in functie de necesitatile si bugetul clientului.


Nexus 7 a fost construit pentru a va aduce Google intr-un pachet subtire, portabil, care se potriveste perfect in mana ta. Display-ul generos de 7’’ ofera o claritate de inalta clasa la o rezolutie de 1280x800 pixeli care vor transforma vizionarea filmelor HD sau rularea jocurilor intr-o experienta mult mai vie si mai dinamica.

Cu peste 9 ore de redare video HD, 10 de ore de navigare web sau lectura si cu 300 de ore de timp stand-by, Nexus 7 este proiectat pentru a merge la distanta, acum putand sa petreceti mai mult timp utilizand tableta fara sa fie necesar sa o incarci prea curand. Procesorul Quad-core NVIDIA Tegra 3 pe care Asus, constructorul tabletei, l-a echipat tabletei Nexus 7,  va face ca totul sa se intample la viteze maxime, de la rasfoirea paginilor si pana la rularea jocurilor si aplicatiilor.

In cele doua variante disponibile, de 8GB si 16GB memorie interna, Nexus 7 ofera calitate si performanta la preturi extrem de competitive. evoMAG ti le ofera la doar 1.249 lei, respectiv 1.599 lei!

Samsung dovedeste inca o data ca tine pasul cu tehnologia si aduce pe piata Galaxy Note N8000, o tableta ultra performanta din toate punctele de vedere!

Pe ecranul de 10,1’’ se dezlantuie puterea procesorului quad-core de 1,4 GHz transformand orice activitate intr-o experienta placuta si de calitate.  Cu doua camere foto, una in spate de 5MP si in fata de 1,9MP tableta devine un gadget complet, performant si mai ales extrem de util. Galaxy Note N8000 suporta ca sistem de operare Android v. 4.0.3 Ice Cream Sandwich si poate fi achizionat acum de la evoMAG cu 2.699 lei, un pret excelent pentru cei ce vor sa stea in fata!

Tehnologie si performanta la cel mai inalt nivel! Asa poate fi descrisa pe scurt tableta Eee Slate B121 de la Asus.

Aceasta combina inovatia si design-ul excelent cu beneficiile Windows 7 Genuine, fiind perfecta atat pentru corporatii cat si pentru utilizatorii comerciali. Conceputa ca fiind cea mai puternica tableta PC, este dotata cu procesor Intel Core i5, sistem de operare Windows 7 Genuine Professional sau Ultimate si poate rula software-ul ca orice notebook sau sistem desktop pc.

Eee Slate B121 iti ofera multiple optiuni de interactiune, una dintre ele fiind stiloul digital. In ceea ce priveste tastatura, poti opta pentru cea de pe display sau poti conecta una bluetooth pentru scrisul standard.

Avand numai 1,16 kg, noua tableta a celor de la Asus  vine in intampinarea celor ce doresc performanta, calitate si tehnologie de ultima generatie iar evoMAG.ro o detine in stoc la pretul de 4.789 lei!

Despre evoMAG.ro
evoMag.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are, in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.


In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Sursa: www.evoMAG.ro

2 comentarii:

  1. sunt foarte multumita de ei deoarece de la ei mi-am achizitionat telefonul si laptop-ul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foate mult cum arata si trebuie sa imi achizitionez si eu una!

    RăspundețiȘtergere