Blog de promovări online

joi, august 02, 2012

Ne-am plictisit de "filmele" noastre! Vrem filme noi online!

filme online
Trecand peste obstacolele vietii, care sunt parca din ce in ce mai multe si mai grele, avem impresia ca vietile noastre sunt niste “filme” mai putin reusite. Dar ce ne facem cand ne plictisim de “filmele" noastre si dorim sa vedem filme noi si reusite? E simplu: cautam site-uri specializate de filme online.

www.axxy-filme.com vine in ajutorul nostru si ne ofera o gama foarte variata de filme artistice si seriale. Indiferent daca suntem iubitori de filme de actiune, animatie, aventura, biografie, comedie, crima, documentar, dragoste, drama, familie, fantezie, horror, istoric, mister, musical, razboi, romance, sf, thriller sau western, gasim toate genurile aici. Cati dintre d-voastra nu doriti sa vedeti StreetDance 2 (2012), Battleship (2012), Salt (2010), Madagascar (2012), Promotheus (2012), Ice Age Continental Drift (2012), etc? Le gasiti pe toate aici, la cateva click-uri de mouse.

Pe langa filmele artistice, www.axxy-filme.com ne ofera si seriale. Noua serie din Dallas, serialul nostru mult iubit, nu poate fi trecut cu vederea! Pe langa acesta, ne asteapta Alcatraz, Awake, Fringe, Las Fierbinti, Spartacus, Supernatural si multe altele. Putem viziona online chiar si emisiuni cu audiente de top gen Romanii Au Talent si MasterChef Romania.

Procedura de vizionare este una foarte simpla, necesitand doar un browser de internet, de preferinta Mozilla Firefox, cu cache-ul sters, iar pentru subtitrare trebuie activat butonul CC aflat langa cel de fullscreen.

Vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu