Blog de promovări online

marți, august 21, 2012

Nu rata cea mai buna oferta promotionala a anului!

Reduceri de preturi de pana la 54% la electrocasnice incorporabile, chiuvete, vase de gatit!


Electrocasnice incorporabile (hote, cuptoare, plite, combine frigorifice, masini de spalat vase), chiuvete din inox, material compozit si granit, baterii, vase de gatit, obiecte sanitare, cu discount-uri de pana la 54% si cadouri pentru orice achizitie! Din 01.07.2012, doar la Pyramis Romania. Si daca comanzi online, transportul este gratuit.

Pyramis Romania, filiala a grupului elen Pyramis Metallourgia, producator global de electrocasnice incorporabile, chiuvete din inox si granit, vase de gatit, obiecte sanitare, propune pentru aceasta vara reduceri de preturi si cadouri pentru fiecare produs achizitionat in cadrul acestei campanii.

Avantajul clientului: un pret mai mic cu pana la 54% pentru produse premium, exclusiviste, service, transport gratuit pentru comenzile online si garantii pe termen lung: 30 de ani pentru chiuvetele din inox, 25 de ani pentru chiuvetele din granit, 2 ani pentru electrocasnicele incorporabile, 5 ani pentru baterii.

Valoarea adaugata pentru client poate ajunge pana la aproape 800 ron, in functie de achizitia facuta. Cadourile includ solutii pentru intretinerea produselor din inox, lavete microfibra, tocatoare, baterii chiuveta, tavi pentru gatit, tigai din ceramica, seturi de vase, chiuvete din inox.

Chiuvetele Pyramis sunt manufacturate in Grecia unde Pyramis Metallourgia detine cea mai mare suprafata de productie din Europa, care se intinde pe o suprafata de 286 000mp, din cel mai bun otel inoxidabil provenind de la consortiul german Thyssen Krupp. Grosimea materialului este de cel putin 0,6 mm pentru rezistenta materialului in timp, cuvele au adancimi mari si colturi stranse pentru mai mult spatiu, iar finisajul asigura o igiena perfecta.

Electrocasnicele incorporabile sunt manufacturate in Italia in conformitate cu cele mai inalte standarde de functionalitate, calitate, confort si design. Gama de electrocasnice este variata astfel incat sa se potriveasca pentru orice tip de bucatarie: hote cu capacitate mare de absorbtie si telecomanda, cuptoare easy to clean, cu ecran TFT si functii prestabilite, combine frigorifice din inox, plite vitroceramice si pe inductie de ultima generatie, masini de spalat vase incorporabile in totalitate, vase de gatit cu invelis ceramic, fara PFOA si PTFE.

Oferta este valabila incepand cu 01.07.2012 in toate magazinele partenere Pyramis Romania din tara, in showroom-ul din Otopeni si online, pe website-ul www.pyramis.ro.

PYRAMIS METALLOURGIA este producator global. Produsele sale sunt distribuite in 50 de tari din intreaga lume prin intermediul celor 9 filiale din Europa, Asia si Australia.

PYRAMIS ROMANIA este prezent pe piata autohtona de 8 ani cu produse de calitate, functionale, adaptate pietei din Romania si o abordare orientata catre client.

Showroom: str. Avram Iancu, nr.30
Site: www.pyramis.ro
Tel: 021 350 02 81

Sursa: www.pyramis.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu