Blog de promovări online

miercuri, august 22, 2012

Ofertele evoMAG te insotesc pretutindeni!

NIKKOR AF-S 50mm f 1.4G
Sezonul vacantelor nu s-a incheiat si nici cel al ofertelor evoMAG! Noua promotie a obiectivelor de portret vine in ajutorul tau pentru a-ti desavarsi fotografiile realizate de camera ta.


Obiectivul 35mm f/1.8G AF-S DX de la Nikon este usor si performant, iar calitatea portretelor te va incanta instantaneu! Are doar 200 de grame, un unghi de vizualizare de 44 de grade si vine insotit de doua capace fata/spate, un parasolar si o husa pentru a-l proteja.

Daca il achizitionezi acum de la evoMAG cu doar 799 ron, vei primi cadou si o geanta Lowepro Passport Sling!

Ideal pentru a va apropia mult de subiect, obiectivul NIKKOR 40mm f/2.8G ED AF-S DX Micro ofera o diafragma maxima de f/2.8, ce va permite detasarea subiectului pentru imagini cu un fundal placut incetosat si obtinerea unor cadre extrem de clare in conditii de lumina scazuta.

Il poti gasi chiar acum la evoMAG la pretul de 1.199 ron si primesti de asemenea cadou geanta mai sus mentionata.

Varful de top al promotiei evoMAG, NIKKOR AF-S 50mm f/1.4G este un obiectiv standard cu o diafragma larga de 50 mm si o deschidere maxima de f/1.4, ce asigura o imagine luminoasa pe vizor si este ideala pentru fotografiere in situatii cu lumina scazuta sau cand se doreste o profunzime redusa a campului.

Nikon
Despre evoMAG.ro

evoMAG.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are, in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.


In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente

Sursa: www.evoMAG.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu