Blog de promovări online

miercuri, august 29, 2012

Putere turbo cu un nivel al vibratiilor mai mic: Ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional de la Bosch

Ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional de la Bosch
Ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional de la Bosch
Cel mai important aspect pentru profesionişti, atunci când utilizează ciocanele rotopercutoare, este puterea. Ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional de 8 kilograme oferit de Bosch este o sculă electrică cu o putere excepţională, care are şi un nivel scăzut al vibraţiilor. Acesta este acţionat de un motor de 1.500 W şi funcţionează la o energie de percuţie de 12,5 J. Astfel se facilitează, de exemplu, perforarea rapidă a pereţilor şi a tavanelor. Funcţia „Turbo Power” a ciocanului rotopercutor GBH 8-45 DV Professional asigură performanţe optimizate în modul dăltuire deoarece utilizează energia necesară pentru rotire în modul perforare. Faptul acesta sporeşte performanţa dăltuirii, asigurând foarte rapid tăierea tuburilor pentru cabluri şi îndepărtarea plăcilor de gresie.

Durată mare de funcţionare şi nivel înalt de confort
Datorită amortizării triple a vibraţiilor, ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional are o perioadă de funcţionare permisă îndelungată, de peste trei ore pe zi. Sistemul de amortizare este alcătuit dintr-un amortizor de masă integrat în capacul din aluminiu, un mâner principal decuplat şi un mecanism optimizat de amortizare a vibraţiilor uneltei electrice. Ca urmare a acestor caracteristici, ciocanul rotopercutor are un nivel scăzut de vibraţii, de 7 m/s² pentru dăltuire şi de 8 m/s² pentru perforare. În plus, este asigurat un nivel înalt de confort pentru lucrările de dăltuire continuă prin combinaţia dintre mânerul principal decuplat şi dispozitivul de blocare, care este cuplat automat atunci când este comutat de la modul perforare la modul dăltuire. Această combinaţie este unică pe piaţă.

Ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional are o durată de viaţă mare datorită componentelor sale metalice robuste. Cuplajul de suprasarcină integrat asigură protecţia utilizatorului şi a echipamentului. Celelalte caracteristici includ funcţia de pornire lină, pentru lucrările simple de perforare, regulatorul de viteză pentru adaptare optimă la diferite utilizări şi funcţia de oprire a rotaţiilor, pentru lucrările de dăltuire.

Bosch oferă, de asemenea, accesorii compatibile: dălţile plate „RTec Sharp” SDS-max şi dălţile ascuţite „RTec Speed” care sunt perfect adaptate pentru ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional. Acestea au muchii tăietoare cu auto-ascuţire, care permit atingerea unei rate constante de îndepărtare a materialului, pe parcursul întregii durate de viaţă. Capetele de burghie „SpeedX” asigură o viteză excepţional de mare de perforare în beton şi au, de asemenea, o durată foarte mare de viaţă.

Ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional este disponibil în cadrul punctelor de desfacere specializate. Scula electrică este furnizată într-o carcasă pentru transport care asigură spaţiu suficient pentru accesorii.

Specificaţii:
GBH 8-45 DV Professional
Putere nominală: 1.500 W
Energia unei percuţii: 12,5 J
Nivel de vibraţii (perforare/dăltuire): 8,0/7,0 m/s2
Greutate: 8,9 kg 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu