Blog de promovări online

vineri, august 17, 2012

Upgradati-va electrocasnicele cu Melarox!

Plita independenta Gorenje IC 2000 SP
Foto: www.melarox.ro
În literatura de specialitate, electrocasnicele sunt definite drept „aparate electrice utilizate în casă; electromenajer”, cf. www.dexonline.ro.  

Electrocasnicele sunt diversificate în funcţie de necesităţile actuale ale oamenilor. Deoarece timpul este foarte scurt, folosirea electrocasnicelor uşurează într-o mare măsură viaţa gospodinelor (şi nu numai …) dornice de a prepara mâncăruri gustoase şi dornice de a deţine o casă cât mai aranjată posibil. În funcţie de necesităţi, electrocasnicele pot fi diversificate în: electrocasnice mari, electrocasnice mici, incorporabile, electronice şi IT, Home Confort, aparate de aer condiţionat, boilere, aeroterme,  convectoare, ventilatoare, centrale termice etc. Astfel de modele pot fi accesate şi vizualizate pe site-ul www.melarox.ro.

Actualmente vorbind, putem emite aserţiunea că nu ne-am putea imagina vreodată să mai spălăm manual hainele murdare în condiţiile în care timpul ne presează uimitor de mult, prin diversitatea problemelor pe care trebuie să le soluţionăm în mai puţin de 24 de ore. Ne mai putem gândi să pregătim mâncarea la clasica sobă cu lemne? Şi răspunsul vine automat: nicidecum! Astăzi, gătim utilizând o tehnologie modernă şi de vârf şi folosim cuptoare cu microunde, plite electrice, aragazuri ultramoderne şi chiar dacă nu avem la momentul respectiv banii necesari în scopul achiziţionării produsului dorit, facem tot posibilul şi, finalmente, prin rate sau împrumuturi bancare, reuşim şi gătim la aparatură modernă şi cu aparatură modernă. Ar mai fi necesar, în secolul al XXI-lea, clasicul ibric cu apă în momentul în care călcăm rufele? O, nu!!! Tehnologia ne aduce în prim-plan, fierul de călcat cu aburi, cu putere de peste 1800 W, cu impuls aburi, putere de autocurăţare, multifuncţional: funcţia anti-picurare, autocurăţare, spray, talpă ultra din inox etc.. Ce să mai spunem despre fierul de călcat ce are funcţia de călcare verticală?! Iar exemplele pot continua lejer, orice aparat electric poate fi analizat din prisma structurii opozitive: vechi-nou, trecut-prezent.  

De aceea, conchidem că tehnologia este foarte utilă mai ales în aceste condiţii şi că tehnica modernă vine în ajutorul omului din secolul al XXI-lea.  

Un comentariu: