Blog de promovări online

vineri, septembrie 28, 2012

80 de ani de experienta Bosch in domeniul productiei si comercializarii ciocanelor demolatoare si rotopercutoare

Ciocane demolatoare si ciocane rotopercutoare

Bosch a produs primul ciocan electric de serie în anul 1932. Acesta era complet adaptat nevoilor profesioniştilor, avea un mecanism de impact pentru perforare şi demolare şi asigura o eficienţă considerabil mai mare comparativ cu sculele de mână utilizate până atunci. Acest produs a fost prezentat în premieră mondială în urmă cu 80 de ani, în cadrul târgului de la Leipzig, şi a constituit un reper important în industria de construcţii. Începând cu anul 1932, Bosch a îmbunătăţit în permanenţă ciocanul.

Multe dintre produsele Bosch au dominat industria de profil, stabilind standarde pe piaţa internaţională. Un exemplu este suportul pentru scule SDS-plus, lansat în anul 1975, care asigura schimbarea rapidă a capetelor de burghie şi a dălţilor, fără necesitatea utilizării altor scule. După acesta a urmat, în anul 1990, versiunea SDS-max pentru capete de burghie şi dălţi de dimensiuni mai mari. Alte repere Bosch sunt primul ciocan rotopercutor din segmentul de două kilograme din lume (1981), primul ciocan demolator fără fir din lume (1984), primul ciocan demolator fără fir cu baterie litiu-ion din lume (2005) şi primul ciocan demolator SDS-plus cu amortizare activă a vibraţiilor din lume (2011).

Compania Bosch are în portofoliu mai multe branduri de scule electrice, dintre care în România Bosch este prezent cu sculele electrice de meşterit Bosch şi Skil, cu sculele de grădină din gamele Bosch şi Skil, cu brandul Dremel, cu sculele profesionale Bosch, Skil Masters şi CST Berger. Gama Bosch pentru meşterit este dedicată pasionaţilor de bricolaj care pun un mare accent pe calitate, în timp ce gama profesională Bosch este dedicată aplicaţiilor mai dificile. Pe lângă aceste produse marca Bosch, Divizia de Scule electrice mai are şi alte branduri achiziţionate de-a lungul anilor. Un an important pentru Divizia de Scule Electrice a fost 1996, an în care au fost preluate mărcile Skil şi Dremel. Brandul Dremel este dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor şi alte hobby-uri creative, în timp ce Skil urmăreşte să ofere unelte simple, funcţionale, care combină puterea, manevrarea uşoară şi eficientă într-un raport bun de calitate-preţ. CST Berger este un brand de aparate de măsurătoare, achiziţionat de Bosch în anul 2008. În prezent, sculele electrice sunt produse în Germania, precum şi în alte nouă ţări. 

Sursa: Bosch Romania

Un comentariu:

  1. Sper sa nu-si faca reclama ca si cei de la Praktiker. http://mierea-de-albine.blogspot.ro/2012/09/praktiker-face-10-ani-dar-concursul-lor.html

    RăspundețiȘtergere