Blog de promovări online

joi, septembrie 06, 2012

Noua masina de gaurit de banc PBD 40 de la Bosch – compacta, precisa, robusta si usor de utilizat

Masina de gaurit de banc PBD 40
Bosch vine în ajutorul clienţilor săi prin lansarea noii maşini de găurit de banc PBD 40, care conţine o gamă întreagă de detalii inovatoare. Maşinile de găurit clasice îşi ating repede limitele când sunt folosite pentru găurirea în materiale dure ca de exemplu metalul, sau la prelucrarea pieselor mici care se fixează cu dificultate. De cele mai multe ori, pe lângă precizie, acestora le lipseşte şi puterea necesară. Cu totul altul este cazul maşinii de găurit de banc PBD 40 Bosch, puternică, precisă, robustă şi uşor de utilizat. Fiind o unealtă staţionară, are o stabilitate crescută şi este întotdeauna pregătită de utilizare. În plus, este prevăzută cu multe soluţii inteligente de detaliu şi reprezintă astfel dotarea indispensabilă pentru atelierul unui meşter ambiţios.

Maşina de găurit de banc PBD 40 - compactă, precisă, robustă şi uşor de utilizat  Maşina de găurit de banc PBD 40, complet nou dezvoltată de Bosch, pune la dispoziţia utilizatorilor o serie întreagă de soluţii de detaliu, permiţând o execuţie rapidă şi confortabilă, cu găuri foarte precise. Maşina Bosch punctează când se cere o precizie înaltă, datorită multiplelor sale posibilităţi de reglare, a afişajului digital, a laserului, a clemei cu strângere rapidă sau a limitatorului paralel. Astfel, şi fixările complicate ale şarnierelor de mobilă devin simplu de realizat. Funcţia ‘’Constant Electronic’’ permite monitorizarea electronică a turaţiei, asigurând turaţii constante la găurirea în orice material. Mai mult, afişajul adâncimii de găurire pe display-ul digital permite reglarea precisă pentru găurile în serie, de exemplu la construcţiile din lemn. Afişajul electronic mai permite şi o reglare a turaţiei, precisă şi adaptată necesităţilor de lucru. Pe lângă toate acestea, laserul uneltei Bosch indică exact poziţia găurii pentru o găurire simplă şi precisă.

Conceptul inovator de operare al PBD 40 de la Bosch asigură o manevrare confortabilă şi intuitivă datorită comutatorului nou, compact, cu funcţie de control, start şi oprire de avarie. Angrenajul în 2 trepte oferă puterea, respectiv turaţia adecvată, fiind foarte simplu de utilizat, printr-un buton rotativ cu putere mare în treapta 1 şi turaţie înaltă în treapta a 2-a, în funcţie de utilizare. Mandrina de precizie, fără cheie, strânge automat burghiul şi asigură o ghidare precisă iar inelul de siguranţă garantează o fixare perfectă. Limitatorul paralel şi placa de lucru mare asigură o poziţionare exactă şi sigură a piesei de lucru.

Pe lângă o putere mare şi o precizie înaltă, o maşină de găurit de banc are şi avantajul că este robustă, începând cu placa de lucru solidă, mandrina de calitate superioară şi terminând cu construcţia sa stabilă. 

Specificaţii tehnice:
Putere nominală 710 W
Turaţia la mers în gol :
- treapta 1 : 200 – 850 rotaţii pe minut
- treapta a 2-a : 600 – 2500 rotaţii pe minut
Sistem Constant electronic
Adâncime maximă de găurire: 90 mm
Mandrină rapidă, 2 bucşe, inclusiv blocare de siguranţă
Domeniu de strângere mandrină : 1,5 – 13 mm
Laser clasa a 2-a, diodă 650 nm
Spot luminos LED
Înălţime totală 650 mm
Dimensiuni placă de bază (l x L x î) 330 x 350 x 30 mm
Reglarea adâncimii de găurire 125 mm
Greutate 20 kg
Diametru maxim găurire în:
- oţel : 13 mm
- lemn : 40 mm 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu