Blog de promovări online

marți, septembrie 04, 2012

Romanii, mai tari decat Mark Zuckerberg de la Facebook

www.sitepromova.re
O firma romaneasca a demonstrat ca si firmele gigant au anumite scapari. Cu toate ca au un departament specializat in urmarirea momentului cand apar noi extensii si cumpararea lor, cei de la Facebook au omis un domeniu din Columbia pe care firma romaneasca l-a cumparat : FACEBOOK.NOM.CO


Potrivit registratarului "onlydomains.com" pe tot globul domeniile Facebook sunt cumparate integral.

Totodata Google a schimbat de curand algoritmii de cautare si indexare.

Domeniile din Insulele Reunion cu terminatia ".re" , devenind mai bune decat cele cu ".ro", datorita indexarii cuvintelor romanesti cu extensia RE.

Numele unui site constituie un factor foarte important in ceea ce priveste optimizarea pentru motoarele de cautare. Ca factori importanti pentru SEO, URL-ul vine dupa titlul si descrierea paginii, fiind considerat un indicator important pentru continutul paginii web, mai ales dupa ultimile miscari pe piata, Google dovedeste dinamism, element ce impune o atenta abordare in privinta alegerii numelui unui site.

Cele mai bune URL-uri descriu pagina clar, succint si sunt usor de retinut. In acest sens agentia Top Beauty Models , va pune la dispozitie o lista de peste 300 de nume de site-uri pe extensia ".re".

Numele domeniului impreuna cu textul link-ului, sunt singurii doi indicatori care dau informatii despre pagina web fara sa fie necesar ca utilizatorul sa acceseze adresa acestuia.

Relevante in acest sens sunt domenii web cu extensia ".re": www.panouri-sola.re ; www.asigura.re ; www.angaja.re , etc, cu o bogata valoare SEO si un impact puternic vizual, chiar si pentru un simplu vizitator, potential client.

Sursa: www.sitepromova.re

3 comentarii:

  1. Ce tare :D
    Pai chiar ajuta oamenii sa retina mai usor url-urile :).
    ah da, ciudat ca la zuckerberg i-o scapat acest domeniu :) .

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tari aceste informatii . . nu stiam ca exista .re :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Haha, Zuckerberg Zuckerberg :D , nu esti atent ..
    Nici eu nus tiam ca exista .re :)

    RăspundețiȘtergere