Blog de promovări online

miercuri, octombrie 17, 2012

Capsatorul Bosch PTK 3,6 LI - cel mai mic produs cu acumulator din categoria sa

Capsatorul Bosch PTK 3,6 LI
Bosch a creat capsatorul cu acumulator PTK 3,6 LI, cel mai mic capsator din clasa sa. Unealta cântăreşte doar 800 de grame şi măsoară aproximativ 15 x 16 x 5 cm, iar datorită acumulatorului integrat este oricând pregătită de utilizare, oferind o libertate maximă de mişcare prin casă sau grădină, fără să mai fie nevoie de cablu electric. Este pentru prima dată când acumulatorul litiu-ion integrat este folosit la producţia capsatoarelor Bosch, iar această tehnologie prezintă numeroase avantaje. “Capsatoarele sunt de obicei utilizate pentru a fixa în lemn diverse materiale subţiri, pentru a tapisa mobila sau pentru a decora casa, de exemplu, de Paşte sau de Crăciun”, explică reprezentanţii Bosch. “Acumulatorii litiu-ion nu se descarcă dacă nu sunt utilizaţi o mare perioadă de timp, aşadar, capsatorul este pregătit oricând de un nou proiect”. De asemenea, acumulatorii nu au efect de memorie şi pot fi reîncărcaţi oricând, asigurându-se astfel o deteriorare minimă a performanţei acestora.

Versatil în casă şi în grădină 

Acumulatorii litiu-ion sunt compacţi, ceea ce permite o dimensiune redusă a produsului şi facilitează utilizarea capsatorului într-un mod versatil atât în casă, cât şi în grădină. De exemplu, capsatorul PTK 3,6 LI poate fi folosit pentru a tapisa un scaun, pentru a fixa un nou acoperiş din pâslă căsuţei de păsări din grădină sau pentru a aplica decoraţiunile pentru o petrecere în aer liber. Atunci când acumulatorul este încărcat la maxim, deţine suficientă putere pentru a fixa cel puţin 400 de capse în lemn de esenţă moale. Capsele utilizate sunt cele de tip 53. Acestea au o lăţime de 11.4 mm şi o lungime cuprinsă între 4 şi 10 mm. Nivelul de încărcare al acumulatorului este indicat de LED-ul dispozitivului. 

Utilizarea uşoară
Pentru a elibera capsele, pur şi simplu se apasă unealta PTK 3,6 LI pe suprafaţa de lucru, ceea ce duce la împingerea în jos a ciocului capsatorului, iar apoi se apasă butonul de eliberare a capsei. Acest sistem în două etape “Apasă şi eliberează” permite o poziţionare precisă a capselor şi previne capsarea accidentală. Capsatorul cu acumulator poate fi manevrat confortabil şi în siguranţă datorită mânerului softgrip. Indicatorul rezervei de material evidenţiază nivelul de umplere a spaţiului de depozitare. Atunci când acesta este gol, se poate scoate uşor, se umple pe dedesubt şi se reintroduce în spaţiul alocat. Produsul vine livrat cu acumulatorul încărcat pentru a permite un timp de lucru de 5 ore, pachetul incluzând încărcătorul şi 1000 de capse de tipul 53, lungi de 8 mm. Capsele adiţionale pot fi achiziţionate ca şi accesorii. 

Specificaţii tehnice:
PTK 3,6 LI: capsator cu acumulator
Tensiune acumulator/tip: 3.6 V/acumulator li-ion integrat
Capacitate acumulator: 1.3 Ah
Durată de încărcare: 3 – 5 h
Percuţii: 30 bpm
Tip capsă/lăţime/lungime: 53/11.4 mm/4 – 10 mm
Capacitate spaţiu depozitare capse: 100
Dimensiuni (lungime x înălţime x lăţime): 146 x 156 x 50 mm
Greutate: 0.8 kg 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu