Blog de promovări online

vineri, octombrie 19, 2012

Premiera nationala: Divizia de Sisteme de Securitate Bosch ofera suport tehnic clientilor gamei Advantage Line

Divizia de Sisteme de Securitate Bosch
Divizia de Sisteme de Securitate Bosch este primul furnizor de sisteme de securitate din România care oferă o linie telefonică gratuită de suport tehnic dedicată clienţilor care şi-au instalat gama de sisteme de siguranţă Advantage Line. Aceste produse se adresează locaţiilor de dimensiuni mici şi medii, fiind special create pentru aplicaţii precum micile afaceri, magazinele de cartier sau şcoli. Portofoliul Advantage Line include camerele analogice şi digitale CCTV, recorderele video DVR 400, sistemele de adresare publică Plena Easy Line, difuzoare, panourile anti-incendiu FPC 500 şi accesorii, toate la un raport calitate – preţ avantajos pentru clienţii Bosch. Linia gratuită dedicată posesorilor gamei Advantage Line este deschisă de luni până vineri, între orele 09:00 şi 21:00, la numărul de telefon 0800.410.118. 

’’Pentru a veni şi mai mult în întâmpinarea clienţilor noştri, am lansat în premieră naţională prima linie telefonică gratuită de suport tehnic. Astfel, orice posesor al unui produs din gama Advantage Line poate afla informaţii şi poate primi suport, pentru a beneficia la maxim de avantajele sistemelor noastre de securitate. Această gamă se adresează firmelor mici şi medii, şcolilor, hotelurilor mici şi medii, dar şi oricărui tip de firmă sau casă privată care are nevoie de un sistem de calitate avantajos din punct de vedere financiar, dar şi uşor de instalat şi de folosit. Bosch are o experienţă de peste 100 de ani în domeniul sistemelor de securitate, iar prin această linie telefonică gratuită am vrut să fim şi mai aproape de clienţii noştri, oferindu-le atât produse de calitate, cât şi know-how-ul nostru’’, a afirmat Alexandru Bogdan, Director de vânzări, Divizia de Sisteme de Securitate din cadrul Robert Bosch SRL.

Securitatea video
Advantage Line cuprinde sisteme CCTV analogice, reţele IP şi HD (înaltă definiţie), toate reprezentând o investiţie rentabilă. Soluţiile analogice alcătuiesc sisteme independente, create pentru a asigura o calitate excelentă a imaginii în condiţii dificile de iluminare. 

Soluţiile video analogice convenţionale – vizualizare live direct pe smartphone
Magazinelor mici, farmaciilor şi benzinăriilor le lipseşte adesea calitatea imaginii atunci când este vorba despre sistemele CCTV profesionale. Soluţia oferită de Bosch pentru aceşti clienţi este formată din recorderele video seria DVR 400, împreună cu camerele MiniDome pentru exterior, camerele bullet pentru exterior şi camerele MiniDome pentru interior. Cu această soluţie se obţine o calitate excelentă a imaginii atât ziua, cât şi noaptea, la un raport bun calitate - preţ. Recorderul video DVR 400 este compatibil cu aplicaţia de vizualizare live pentru smartphone şi interfaţa Web, ceea ce permite clienţilor Bosch să-şi verifice locaţia din orice colţ al lumii. 

Soluţii video în reţea IP – interconectare la internet, vizualizare de pe orice calculator
Soluţiile video în reţea IP, care permit vizualizarea direct de pe internet a activităţii camerei video, conţin camerele seria IP 200. Aceste camere video sunt uşor de configurat, fiind compatibile POE, lucru care permite unui singur cablu să transporte atât energia, cât şi semnalul video. Pentru clienţi, această caracteristică se traduce printr-o economie a timpului şi a costurilor de instalare. După configurare, camera poate fi deconectată de la calculator, iar imaginea înregistrată de camera video este stocată pe un card SD detaşabil, care poate fi vizualizat de pe orice PC. 

Soluţii video HD
Printre soluţiile HD oferite de Bosch prin gama Advantage Line se numără camerele IP 200, disponibile acum cu calitatea imaginii HD 720p şi 1080p atât cu carcasă dome, cât şi cu carcasă fixă. Pe lângă toate caracteristicile de care beneficiază soluţiile din seria IP 200, camerele HD capturează mai multe detalii şi au un câmp mai larg de vizualizare. Acestea redau mai multe informaţii, permiţând o examinare mai detaliată a imaginilor video înregistrate. 

Adresarea publică
Adresarea publică oferă o calitate excelentă a sunetului, permite anunţuri cu voce clară, muzică de fundal, uşurinţă în utilizare şi operare. 

Soluţia tipică pentru anunţuri şi muzică de fundal
Cerinţele tipice pentru magazinele de tip retail sunt reproducerea unei muzici de calitate, anunţurile vocale clare şi operarea simplă de către angajaţi. Pentru locaţiile cu o singură zonă de adresare, comercianţii doresc o soluţie simplă: un amplificator cu mixaj Plena Easy Line, în combinaţie cu difuzoare cu sonoritate de înaltă calitate şi difuzoare cu montaj pe plafon. Pentru un plus de confort, volumul difuzoarelor poate fi reglat individual, permiţând reglarea volumului la nivel local. Prin mai multe intrări de microfon pentru apel direct şi trei intrări pentru muzică, personalul poate efectua anunţuri vocale live şi alege muzica ambientală dintre diversele surse de sunet. 

Detectarea incendiilor
Sistemul de protecţie anti-incendiu FPC 500 este fiabil, uşor de utilizat cu un minim de instrucţiuni, eliminând alarmele false. Acesta reprezintă o soluţie completă care include şi perifericele, iar sistemul este certificat în conformitate cu cele mai noi cerinţe EN 54. 

Securitate la incendii pentru şcoli şi hotelurile mici
Soluţia Bosch pentru detecţia incendiilor cuprinde panoul FPC 500, detectorii convenţionali de incendiu Seria 320 şi detectorul convenţional de fum Seria 500. Detectarea rapidă a incendiilor şi notificarea clară a acestora poate salva vieţi în cazul unei urgenţe. Dimpotrivă, o alarmă falsă poate declanşa panică şi în cazuri extreme poate duce la răniţi, poate determina costuri şi investiţii suplimentare. Cu panoul de detecţie a incendiilor FPC 500 şi echipamentele sale periferice, Bosch oferă soluţia dedicată locaţiilor mici şi medii. Un scop important în timpul dezvoltării panourilor de detecţie a incendiilor FPC 500 a fost diminuarea numărului alarmelor false. Astfel, panoul oferă funcţii suplimentare care pot fi selectate pentru a creşte imunitatea la alarmele false, de exemplu programarea diferenţiată pentru zi şi noapte, sau activarea unui timp de verificare vizuală a existenţei unui incendiu real.

Asigurând o performanţă ridicată şi de durată, la un preţ competitiv, produsele Advantage Line de la Bosch combină calitatea cu necesităţi minime de întreţinere. De asemenea, produsele sunt foarte uşor de instalat şi de utilizat. Începând de la design şi până la software-ul puternic, totul a fost proiectat pentru simplitate, asigurând configurarea rapidă şi uşoară, ducând la economie de timp, efort şi costuri. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu