Blog de promovări online

marți, noiembrie 06, 2012

Centrala cu condensare Logamax plus GB012 de la Buderus - economie de energie si bani, functionare in siguranta

Centrala Bosch Logamax plus GB012
Centrala termică murală cu condensare Logamax plus GB012 întruneşte calităţile care au făcut ca marca Buderus - o marcă cu aproape 300 de ani de experienţă şi tradiţie în echipamente şi sisteme de încălzire - să fie una dintre cele mai respectate şi admirate din lume. Tehnologia inovatoare înglobată în componentele centralei este grăitoare pentru profesionalismul şi atenţia la detalii a specialiştilor Buderus. Printre caracteristicile noii centrale Buderus se numără eficienţa energetică de până la 103 la sută, dimensiunea compactă, fiabilitatea, protejarea mediului prin reducerea emisiilor poluante, modalitatea simplă şi rapidă de instalare, reglare sau mentenanţă, dar şi existenţa multiplelor elemente de siguranţă.

O centrală combi cu o eficienţă energetică de 103 la sută 

Logamax plus GB012 are o putere de 25 kW atât pentru încălzire, cât şi pentru apă caldă menajeră. Apa caldă (de 40 - 60 de grade Celsius) este preparată în regim instantaneu. Randamentul ridicat al centralei asigură un debit constant de apă caldă la temperatura cerută de utilizator şi se datorează sistemului alcătuit din 2 schimbătoare de căldură, care îmbunătăţesc considerabil transferul termic. Astfel, schimbătorul principal, din inox, deosebit de fiabil, şi un schimbător de căldură secundar, din aliaj Al-Si-Mg, funcţionează atât pentru circuitul de încălzire, cât şi pentru cel de apă caldă menajeră, jucând un rol de recuperare a condensatului. Eficienţa energetică ridicată se concretizează într-un consum redus de combustibil gazos. În plus, vana de gaz modulantă contribuie la un consum raţional de combustibil, iar ventilatorul cu turaţie variabilă asigură un consum redus de energie electrică şi o funcţionare extrem de silenţioasă a centralei. 

Dimensiuni compacte, confort în utilizare şi întreţinere
Centrala Logamax plus GB012 este un produs robust, cu dimensiuni reduse, care poate fi montată în spaţii înguste. Adâncimea de numai 355 de mm şi înălţimea de 440 de mm, precum şi spaţiul necesar de montaj de doar 0,3 metri pătraţi, o fac extrem de manevrabilă. Este uşor de transportat şi de montat, iar prin accesul rapid la toate componentele interioare, devine extrem de uşor de controlat în timpul operaţiilor de mentenanţă şi service. 

Panou LCD de comandă – afişaj uşor de citit
Automatizarea avansată a centralei asigură coordonarea funcţionării componentelor electronice, comanda şi controlul echipamentelor şi funcţiilor de modulare şi de siguranţă ale centralei. Display-ul LCD permite afişarea codurilor de eroare, prin şiruri de litere şi cifre, ceea ce uşurează cu mult munca specialistului de service. De asemenea, prin intermediul butoanelor de pe panoul frontal şi al ecranului digital, utilizatorul poate regla temperatura din circuitul de încălzire şi pe cea a apei calde menajere. 

Funcţionare în siguranţă totală
Componentele de protecţie cu care este echipată centrala Logamax plus GB012 au menirea de a asigura utilizatorii că aceasta va funcţiona întotdeauna în deplină siguranţă şi în condiţii de maximă economie. Panoul de comandă Cotronic 3, care detectează lipsa flăcării şi conţine valve cu solenoid ce permit modulaţia flăcării şi contribuie la un consum raţional de combustibil, senzorul de încălzire pe tur, termostatul de siguranţă pe tur, senzorul de gaze arse, senzorul de nivel condensat în recuperator, vana de gaz, vasul de expansiune, electrodul de ionizare, senzorul de ventilator pentru reglarea turaţiei, termostatul de siguranţă gaze arse, sifonul condens, supapa de încălzire sau senzorul electronic de protecţie la îngheţ reprezintă principalele elemente de siguranţă care contribuie la buna funcţionare a centralei. Mai mult, funcţia de blocare ’’Child Lock’’ împiedică folosirea neautorizată a centralei de către copiii nesupravegheaţi. 

Beneficii clare pentru utilizatori:
• înaltă eficienţă energetică, de 103 la sută, datorită tehnologiei de încălzire cu condensare
• preţ foarte avantajos pentru o centrală cu condensare
• dimensiuni compacte, ce necesită un spaţiu redus pentru montare
• economie de bani datorită consumului redus de gaz metan
• reducere la minim a emisiilor poluante
• numeroase elemente de siguranţă şi protecţie
• instalare, reglare şi mentenanţă rapide şi simplu de efectuat
• fiabilitate şi durabilitate
• design elegant 

Logamax plus GB012 UM – detalii tehnice:
•Putere termică nominală min./max. (încălzire de 50/30°C):
7.8 - 27.2 kW
•Putere termică nominală max. (încălzire de 80/60°C):
25.5 kW
•Putere termică nominală pentru apa caldă menajeră max.:
25.5 kW
•Grad normat de utilizare la curba de încălzire de 50/30 °C:
103 %
•Debit de gaz metan necesar:
2.7 m3/h
•Presiunea necesară pentru alimentarea cu gaz metan:
17 - 25 mbar
•Debit maxim de apă caldă:
10 l/min
•Temperatura apei calde:
40 – 60 °C
•Dimensiuni (H x L x Î):
715x440x355 mm
•Greutate:
37 kg 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu