Blog de promovări online

joi, noiembrie 01, 2012

Dremel lanseaza in Romania un nou produs inovator - ferastraul de traforaj Dremel Moto-Saw

Dremel Moto-Saw
Dremel, unul dintre brandurile de scule electrice ale concernului german Bosch, anunţă lansarea unui nou ferăstrău de traforaj, Dremel Moto-Saw. Inovaţia noului produs constă în faptul că este un instrument 2 în 1, putându-se folosi atât ca unealtă staţionară, cât şi portabilă. Noul ferăstrău este compact şi foarte uşor de utilizat, fiind conceput pentru a realiza tăierea detaliată într-o gamă largă de materiale cu o grosime de până la 18 mm.

Dremel Moto-Saw, nou lansatul ferăstrău de traforaj, poate fi utilizat fie în mod staţionar, atunci când instrumentul este fixat în suportul lui, ca un traforaj, fie în mod portabil. În modul de tăiere staţionar, ferăstrăul de traforaj Dremel este perfect pentru activităţi creative, cum ar fi realizarea unui puzzle din lemn ori a unor decoraţiuni din lemn sau metal. Echipamentul este potrivit şi la tăierea ramelor de ferestre sau de uşi, sau chiar a bucăţilor de parchet laminat. Ca un traforaj manual, Dremel Moto-Saw este perfect pentru tăierile după contur, pentru construirea modelelor şi pentru tăierile cu forme foarte complexe.

Faţă de ferăstraiele clasice, ferăstrăul de traforaj Dremel are o serie de calităţi care îl fac mult mai potrivit pentru proiectele creative de mici dimensiuni: este compact şi uşor de depozitat, iar pânza şi mecanismul automat de fixare pot fi schimbate foarte uşor, fără a fi necesară utilizarea unei chei pentru fixarea accesoriilor. Prin ataşarea unui aspirator la ferăstrăul de traforaj, praful poate fi înlăturat de pe linia de tăiere, ceea ce permite pânzei să obţină o performanţă optimă. Ferăstrăul de traforaj Dremel Moto-Saw are un amortizor pentru reducerea vibraţiilor, o şină de ghidare pentru tăieri paralele şi mai multe trepte de viteză.

Cu pânzele sale diferite, se pot realiza cu uşurinţă tăieri precise, drepte şi curbe în diverse materiale, inclusiv în lemn moale, plăci compozite, laminate, acrilice, PVC şi foi de metal moale.

Pachetul de livrare conţine, pe lângă ferăstrăul de traforaj Dremel Moto-Saw, şi următoarele pânze:
MS51 – pânză pentru tăierea în lemn gros, pentru tăieri precise, tăieri de până la 18 mm adâncime, cu o grosime a pânzei de 2,5 mm
MS52 – pânză pentru tăierea lemnului subţire sau fin, pentru tăieri curbe, tăieri de până la 12 mm adâncime, cu o grosime a pânzei de 1,9 mm
MS53 – lamă pentru tăierea metalului (pentru tăieri în foi de metal moale), tăieri de până la 3 mm adâncime, cu o grosime a pânzei de 1,9 mm. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu