Blog de promovări online

luni, decembrie 17, 2012

Cu ce cadou vine Mos Craciun?

e365.ro
Dacă nu aţi apucat să-i scrieţi Moşului până acum ce va doriţi, nu-i timpul pierdut. Însă nu veţi putea fi siguri că Moşul va primi scrisoarea în timp util. De aceea vă invităm să veniţi pe www.e365.ro şi să vă faceţi cumpărăturile de cadou pentru dumneavoastră şi cei dragi.

La www.e365.ro - Magazinul tău de încredere avem cadouri pentru toată familia: multe, multe jucării pentru copii-  săniuţe, maşinuţe sau păpuşi pentru fetiţe, telefoane mobile pentru domni, tocmai bune de făcut cadou doamnelor, ceasuri cu cuc din Germania, lucrate manual, pentru casă, carduri şi stickuri de memorie pentru a vă păstra vii amintirile din vacanţa de Anul Nou. Şi dacă tot am adus vorba de Anul Nou, costumele Gherasos au preţ special toată luna decembrie. Suntem pregătiţi de iarnă, maşinile noastre au fost echipate corespunzător. Dacă aveţi nevoie, de la noi puteţi cumpăra şi anvelopele pentru automobilul dumneavoastră, pentru a se bucura de iarnă. Şi cu siguranţă mai sunt multe alte lucruri interesante pe site-ul nostru, dar vă lasam dumneavoastră plăcerea de a le descoperi.Va aşteptăm cu drag!

Despre ALPLAST
www.e365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti

Sursa: www.e365.ro

2 comentarii:

  1. Am incercat sa l accesez dar nu merge. Este foarte util in conditiile in care iti economseste timpul pe care l ai pierde colindand magazinele. Astept sa se remedieze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua!
      Am incercat personal si merge! Trebuie doar sa accesati e365.ro, nu 365.ro!
      Va doresc o zi deosebita!

      Ștergere