Blog de promovări online

marți, decembrie 18, 2012

Lumea-Auto.ro a incheiat cu succes a patra editie a campaniei Globuri cu Suflet

Globuri cu Suflet
Lumea-auto.ro a sprijinit in acest an campania Globuri cu Suflet, un demers caritabil destinat copiilor defavorizati. Aflata la a patra editie, campania Globuri cu Suflet a adus zambetul pe buze si un cadou in ghetute de Mos Nicolae unor copii nevoiasi de la Scoala Speciala nr. 5 din Bucuresti.

Lavinia Biberi, marketing manager Lumea-auto.ro si initiatoarea programului de caritate, a incheiat cu succes inca o noua editie a campaniei de sensibilizare Lumea-auto.ro.

Alaturi de Lavinia Biberi, s-au transformat in "Mosi Nicoalae" pentru copiii de la Scoala Speciala nr. 5 din Capitala si colegii de la Lumea-auto.ro. "Ne bucuram tare mult ca ne-am implicat in campania colegei noastre Lavinia Biberi. (...) Anul acesta, de Mos Nicolae, copiii au primit o jucarie pe care nu au mai lasat-o din mana. S-au distrat si au facut intrecere cu masinutele si elicopterele primite de la noi. Aceasta a fost si marea lor dorinta: sa vina Mosu cu masinute cu telecomanda. Ne-am bucurat tare mult ca le-am indeplinit macar o parte din dorinte", a declarat Justin Iacob, managerul magazinului Lumea-auto.ro.

Faptele bune si surprizele oferite de Lumea-auto.ro in perioada sarbatorilor de iarna nu se opresc aici. In luna decembrie, magazinul ofera transport gratuit la comenzile de piese auto si accesorii de masina, plus o multime de alte cadouri!

Totodata, Lumea-auto.ro incurajeaza actele caritabile din partea clientilor magazinului, familiilor si prietenilor acestora si nu numai, de-a lungul intregului an, nu doar in perioada sarbatorilor de iarna.

De altfel, intentia Lumea-auto.ro este aceea de se implica, la randul sau, in cat mai multe campanii caritabile pentru a aduce o raza de speranta si un zambet pe buze unui numar cat mai mare de copii defavorizati din intreaga tara.

Sursa: www.lumea-auto.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu