Blog de promovări online

miercuri, ianuarie 16, 2013

Bosch lanseaza noul ferastrau electric PSA 700 E

Bosch PSA 700 E
Bosch lansează pe piaţa sculelor electrice din România ferăstrăul PSA 700 E, noua unealtă fiind cu 40% mai performantă decât modelul anterior, PFZ 500 E. Noul ferăstrău electric este ideal pentru toate lucrările care necesită o viteză mare de tăiere. Dispozitivul este prevăzut cu un motor de 710 W, care furnizează o putere suficientă pentru toate aplicaţiile ferăstrăului, inclusiv pentru proiectele mai dificile, fie că este vorba de tăieri bruşte şi rapide, fie că este vorba de tăieri la nivel cu suprafaţa. Astfel, PSA 700 E poate tăia materialele cel mai des utilizate în activităţile de bricolaj, începând cu lemn, plastic, până la metal şi materiale compozite, putând fi folosit la realizarea mobilei de exterior, în grădinărit sau pentru decoraţiuni, la tăierea ţevilor, pentru proiectele sanitare sau pentru construirea de pereţi din rigips.

Schimbarea lamelor pentru ferăstrăul PSA 700 E este rapidă şi simplă, graţie sistemului SDS pentru cele mai comune pânze de ferăstrău (trunchi s). Cu ajutorul acestui sistem, înlocuirea lamelor poate fi realizată în doar câteva secunde, printr-o simplă apăsare de buton şi fără a necesita instrumente suplimentare. Lamele pot fi îndoite, ceea ce face din ferăstrăul PSA 700 E instrumentul ideal atunci când este nevoie să se realizeze tăieri în apropierea marginilor.

Printre caracteristicile acestui produs se numără performanţa crescută – datorită butonului de pornire cu viteză variabilă, precum şi uşurinţa în utilizare – graţie mânerului Soft Grip pentru o manevrabilitate îmbunătăţită, a mânerului înclinat pentru control maxim şi a noului design ergonomic de tip Soft Grip. Astfel, prinderea dispozitivului cu ambele mâini se poate face fără alunecare şi în condiţii de siguranţă. Pentru un plus de siguranţă în manevrare, mânerul are formă închisă.

Viteza variabilă asigură puterea potrivită pentru fiecare material în parte, fie că este vorba de lemn – crengi/lemn umed/tulpini, lemn pentru foc, plăci OSB, placaj, grinzi, parchet sau material compozit, metal – aluminiu, cupru, alamă etc., materiale plastice sau alte materiale – cauciuc, cabluri sau plăci de rigips. Dispozitivul este robust şi dinamic datorită piciorului mare şi stabil de metal cu design dinamic, iar graţie unui nou tip de cablu cu sistem de agăţare este şi uşor de depozitat.

Specificaţii tehnice:
- Putere nominală: 710 W
- Tensiune: 220 – 230 V, 50/60 Hz
- Lungime cursă: 20
- Grosime de tăiere în lemn: 150 mm
- Grosime de tăiere în oţel: 10 mm
- Viteză variabilă: da – buton de viteză
- SDS
- Soft Grip
- Lungime cablu: 2,5 m
- Greutatea maşinii: 3 kg

Pe lângă ferăstrăul PSA 700 E şi manualul de utilizare, pachetul de comandă conţine şi o pânză pentru lemn şi metal S2345. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu