Blog de promovări online

joi, ianuarie 17, 2013

Concurs: Vacanta.Infoturism.ro te trimite la Viena!

Vacanta.Infoturism.ro
Incepand cu luna ianuarie 2013, Vacanta.Infoturism.ro a lansat concursul Premiile Iernii 2012/2013, care iti poate aduce unul dintre cele 13 premii puse in joc: sejururi in strainatate si in tara, un troller si atlase turistice!

Scrie informatii utile, impresii de vacanta si incarca fotografii si videoclipuri pana la data de 28.02.2013 si vei avea sansa de a castiga marele Premiu al Iernii 2012/2013 care consta intr-un city-break de 3 nopti la Viena, pentru doua persoane, la hotelul Austria Trend Beim Theresianum 3* oferit in parteneriat cu Agentia Romtravel Europabooking! Sejurul include cazare trei nopti cu mic dejun, transport cu avionul dus-intors, zbor low cost din Bucuresti. Plecarea in city-break va avea loc in intervalul 15 aprilie-15 mai 2013, de comun acord cu castigatorul.

Toti castigatorii vor fi desemnati in conformitate cu regulamentul de concurs disponibil pe site-ul Vacanta.Infoturism.ro.

Pe langa concursul Premiile Iernii 2012/2013, Vacanta.Infoturism.ro a lansat un concurs lunar pe diferite tematici turistice, unde concurentii sunt invitati sa posteze o impresie de calatorie insotita de fotografii din tematica de concurs. Tematica lunii Ianuarie 2013 o reprezinta “Un revelion de vis”, iar premiile ce constau intr-un sejur la munte valabil pentru doua persoane, carti si ghiduri de calatorie sunt oferite prin tragere la sorti.

Vacanta.Infoturism.ro reprezinta o comunitate interactiva a pasionatilor de calatorii, in care turistii se informeaza reciproc cu privire la efectuarea unei vacante, impartasind propriile experiente de calatorie. Concursurile organizate isi propun sa premieze membrii care ofera informatii utile despre destinatii si obiective turistice, evenimente, transport, restaurante, shopping, distractie, viata de noapte, sfaturi de calatorie  si alte recomandari de vacanta.

Participantii sunt asteptati sa se inscrie pe site-ul http://vacanta.infoturism.ro/ si sa posteze informatii utile, impresii de vacanta si fotografii sugestive din calatoriile lor.

Vacanta.Infoturism.ro multumeste castigatorilor concursurilor precedente pentru prezenta lor la premiere, precum si celor care au primit premiile prin posta si care au tinut sa ne multumeasca la randul lor:

@framboise: “Azi am primit premiul castigat la Concursul Lunii Decembrie. Vacanta.Infoturism multumesc foarte mult! Si la mai multe premii!”
@s1234: “Multumesc mult Vacanta.Infoturism.ro,  chiar mi-ati facut o mare surpriza la inceput de an”!

Vacanta.Infoturism.ro va ureaza succes in continuare!

Despre Infoturism Media
Infoturism Media SRL este specializata in servicii turistice oferite prin intermediul internetului punand la dispozitia utilizatorilor cea mai cuprinzatoare baza de date cu oferte turistice de la majoritatea agentiilor de turism din Romania prin site-ul www.infoturism.ro si cea mai variata colectie de unitati de cazare, obiective turistice si sarbatori traditionale din tara prin site-ul www.infopensiuni.ro.

Sursa: www.infoturism.ro

Un comentariu: