Blog de promovări online

marți, ianuarie 22, 2013

Bosch lanseaza surubelnita PSR Select – 12 surubelnite intr-una singura

Surubelnita Bosch PSR Select
Noua şurubelniţă cu acumulator Litiu-Ion PSR Select de la Bosch vine în sprijinul meşterilor care doresc să aibă întotdeauna la îndemână biţii potriviţi. Inovaţia Bosch constă într-un tambur transparent integrat în corpul şurubelniţei, conţinând 12 biţi, pregătit să efectueze operaţiunea cerută printr-o simplă selectare a bitului de şurubelniţă adecvat. Pentru a schimba bitul, tamburul trebuie rotit până când bitul dorit apare în fereastra de vizualizare, apoi trebuie apăsat comutatorul din spatele tamburului pentru a împinge acest bit în suport, iar lucrul se poate continua normal. Acest sistem „Easy Select” asigură că niciodată nu se va pierde niciun bit şi că nu este nevoie să fie căutat un accesoriu potrivit. Dacă se doreşte înlocuirea unui bit, acesta poate fi scos afară din suport, înlocuit cu unul nou şi tras înapoi în tambur cu ajutorul comutatorului, pentru a adapta permanent gama de biţi nevoii utilizatorului.

Versatilă şi uşor de utilizat 

Mică, dar robustă, uşor de manevrat şi mereu gata de utilizare, şurubelniţa PSR Select a fost creată pentru a aduce eficienţă şi confort în lucru. Cântăreşte doar 500 de grame, este alimentată cu o baterie Litiu-Ion de 3,6 V şi poate efectua până la 90 de înşurubări per încărcare. Este concepută pentru şuruburi cu diametre de până la 5 milimetri. Datorită tamburului cu biţi integraţi, această şurubelniţă poate stoca biţii adecvaţi pentru aproape orice înşurubare, este versatilă şi acoperă toate aplicaţiile de bază pentru înşurubare.

Datorită tehnologiei Litiu-Ion, noua şurubelniţă este gata de utilizare fără autodescărcare şi fără efect de memorie. Drept urmare, PSR Select poate fi folosită chiar şi după pauze lungi şi poate fi încărcată în orice moment, fără diminuarea performanţelor de lucru. Un indicator LED arată în permanenţă nivelul de încărcare al acumulatorului.

Pentru a spori confortul, PSR Select de la Bosch are funcţia „Power Light” care luminează suprafaţa de lucru. Suprafaţa Soft Grip pentru fixare fermă şi comutatorul pentru schimbarea biţilor proiectat pentru manevrarea optimă, chiar şi cu două degete, asigură un plus de confort în timpul utilizării dispozitivului.

Specificaţii tehnice:
Tensiune acumulator – 3,6 V
Turaţia la mers în gol – 210 Rpm
Diametru şuruburi – până la 5 mm
Capacitate acumulator – 1,5 Ah
Timp de încărcare – 4 h
Greutate – 0,5 kg 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu