Blog de promovări online

luni, ianuarie 28, 2013

Cartile de vizita Facebook - lansate de Print-Online.ro

Carti de vizita Facebook
Cartile de vizita Facebook - cel mai nou produs tiparit lansat de Print-Online.ro.

Cartile de vizita Facebook au design-ul binecunoscut al timeline-ului retelei de socializare, propunand o abordare fresh, nemaintalnita pana acum in Romania.

Cartea de vizita este o replica fidela tiparita fata/verso a profilului public al utilizatorului: fata contine imaginea de fundal si poza publica a utilizatorului, iar pe verso, alaturi de un citat favorit al acestuia, pe care il poate alege dintr-o lista de propuneri, se gasesc si datele sale de contact de pe Facebook: linkul catre profil, adresa de e-mail si/sau telefon.

"Ideea nu este noua, ea a fost deja implementata in Statele Unite, prin diferite parteneriate ale tipografiilor de acolo cu Facebook, un exemplu fiind Moo" a declarat Radu Trandafir, manager de proiecte speciale la Print-Online.ro.

"Ne-am propus sa aducem in offline experienta extraordinara pe care acesta retea de socializare o ofera in fiecare zi. Targetam oamenii cool, nonconformisti, de orice varsta, care au auzit cel putin o data de Facebook si isi doresc sa comunice prietenilor si celor apropiati, care sunt datele lor de contact: profil, e-mail, numar de telefon", a mai spus Trandafir.

Cartile de vizita Facebook pot fi comandate online, prin pagina de Facebook a tipografiei (www.facebook.com/ printonline) si costa 9 lei / 100 bucati.

Despre Print-Online
Print-Online este o companie romaneasca cu o experienta de peste 10 ani in domeniul tiparului digital. Aria de expertiza a echipei acopera o serie de produse tipice de tipar pe numeroase segmente BTL si ATL.

Sursa: www.print-online.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu