Blog de promovări online

marți, ianuarie 29, 2013

« Prima casa 2013 », proiecte de arhitectura pentru locuinte noi


Programul « Prima Casa » continua si anul acesta si vine cu vesti bune. Conform normativelor guvernului, se aloca un plafon de garantii de 200 milioane de euro, asigurandu-se, in acest fel, continuarea programului in 2013. De asemenea, noile reglemetari permit institutiilor de credit care nu au utilizat integral fondurile alocate in 2012, sa foloseasca sumele ramase pentru oferirea de credite ipotecare in anul 2013.

Dupa reportarea plafonului ramas neutilizat la Prima Casa 5 si suplimentarea garantiilor cu 200 milioane Euro, programul ipotecar pune la dispozitie anul acesta aproape 800 milioane Euro.

Noutatea ce marcheaza programul « Prima casa 2013 » este acordarea de credite ipotecare pentru locuinte noi. In aceste conditii, constructia unei locuinte noi sau achizitia unui apartament ori a unei garsoniere intr-un bloc de locuinte nou si modern devine avantajoasa.

Daca tinem cont si de faptul ca orasele devin tot mai aglomerate si poluate, o locuinta linistita intr-un ansamblu de case sau intr-un bloc modern de 15-20 de apartamente, intr-un cartier rezidential preurban ne asigura linistea si confortul de care avem nevoie, pentru a ne simti « acasa », cand revenim dupa o zi lunga de munca.

O locuinta moderna, confortabila si ieftina poate fi un apartament de 2 sau 3 camere ori o garsoniera intr-un bloc nou de 4 etaje, cu facilitati moderne, amplasat intr-o zona linistita, cu acces la mijloace de transport, complex comercial, scoli si spatii de joaca pentru copii. CUB Architecture propune proiecte de arhitectura pentru ansambluri de blocuri de locuinte si solutii de optimizare a spatiului si a costurilor de realizare.

Biroul de arhitectura CUB Architecture va ofera solutii optime pentru construirea unei case noi cu un buget convenabil: propune proiecte de case mici si economice, proiecte de locuinte duplex sau ansambluri de locuinte rezidentiale.

Despre Sc Cub Arhitecture Srl
CUB Architecture: servicii de arhitectura, proiectare case si blocuri, ansambluri de locuinte noi si spatii comerciale in Bucuresti si oriunde in tara.

Sursa: www.cubarhitect.ro

3 comentarii:

  1. Foarte bun articolul ! Echipa de la magazinul online http://www.fancumparaturi.ro/ te sustine si iti va sustine blog-ul intotdeauna ! Iti multumim !

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim pentru preluarea articolului; mai multe detalii si proiecte de case si blocuri pe http://www.cubarhitect.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu multa placere! Promovez mereu cu placere solutiile optime pentru construirea de case pentru tineri si nu numai! Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere