Blog de promovări online

miercuri, ianuarie 09, 2013

Serviciile oferite de casele de amanet

Amanet A.G.S.
Datorita timpurilor mai grele in care traim, ce ne pun de multe ori in situatia de a nu mai avea bani pentru plata unor facturi ce ajung la scadenta sau mai rau, de a nu mai avea bani pentru cumparaturile de zi cu zi, care sa ne asigure acel trai decent atat de mult ravnit in Romania, suntem pusi in fata faptului implinit si trebuie sa imprumutam bani.

Intrebarea care se pune acum este de unde ii imprumutam? Si aici sunt doua variante de baza, cel putin din informatiile pe care le detin despre acest subiect. Putem opta fie pentru un imprumut bancar, fie pentru un imprumut rapid de la o casa de amanet. Iar din ce am observat in ultimul timp, multe persoane prefera sa evite imprumuturile bancare, pentru ca acestea necesita mai multe acte si implicit mai mult timp pierdut pentru obtinerea banilor necesari.

De aceea, se pare ca romanii se orienteaza din ce in ce mai mult spre casele de amanet, deoarece prin aceasta metoda obtin banii intr-un timp foarte scurt si fara prea mari batai de cap, putand sa ii foloseasca imediat acolo unde au nevoie. Recunosc ca pana acum nu am stiut prea multe despre aceasta metoda din urma, dar internetul a venit din nou in ajutorul meu si mi-a adus informatiile de care aveam nevoie. Astfel am aflat ca o casa de amanet accepta aproape orice obiect de valoare care ne apartine, in schimbul caruia ne ofera in termen foarte scurt si imprumutul de care avem nevoie.

Dar cum functioneaza de fapt un astfel de imprumut?
Este destul de simplu: persoana care doreste un astfel de imprumut trebuie sa se prezinte la o casa de amanet cu obiectele pe care doreste sa le lase drept garantie, la care trebuie sa prezinte binenteles si o dovada a proprietatii. Imprumuturile se acorda de catre casele de amanet in baza mai multor garantii precum bijuterii din aur si din argint, electronice si electrocasnice etc. Mai mult decat atat, casele de marcat mai ofera de regula si alte servicii precum “cumpar aur” si “cumpar argint”.

Ati apelat vreodata la serviciile oferite de casele de amanet?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu