Blog de promovări online

vineri, martie 08, 2013

Examen de traducator

Examen de traducator
In perioada 11-15 martie, Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura organizeaza prima sesiune din acest an, de evaluare a competentelor lingvistice in vederea obtinerii certificatelor de traducator in si din limbi straine.

In acesta sesiune s-au inscris 260 de candidati care vor sustine un total de 480 de probe.

Evaluarea urmareste sa evidentieze competentele lingvistice dobandite de candidati prin orice mijloace, ca urmare a experientei personale de munca si viata. Accentul este pus pe buna stapanire a ambelor limbi (limba romana si limba straina aleasa), precum si pe cunoasterea domeniului pentru care se opteaza (stiinte juridice, stiinte economice, tehnica, informatica, istorie, arta, economie, literatura, chimie, psihologie, politologie, matematica, medicina).

Promovarea examenului confera candidatilor dreptul de practicare a ocupatiei de traducator, in conditiile legislatiei in vigoare. 

Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.examentraducator.ro.

Despre Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura
Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC) este o instuţie publică, de nivel naţional, ce funcţionează în subordinea Ministerului Culturii. CPPC este principalul furnizor de programe de formare profesională din domeniul culturii, cu o tradiţie de peste 40 de ani în domeniu. Cursurile oferite sunt recunoscute la nivel naţional de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Persoanelor Vârstnice şi de către Ministerul Educaţiei Naţionale.

Sursa: www.cppc.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu