Blog de promovări online

luni, martie 11, 2013

Furnizori de talie mondiala din 24 tari expun la GastroPan 2013!

Expo GastroPan
Cel mai important eveniment autohton dedicat pieţei de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică va atrage un număr impresionant de expozanţi străini, facilitând accesul producătorilor şi operatorilor din domeniu la cele variate şi mai eficiente soluţii pentru afacerile de profil. Circa 120 de expozanţi din 24 de ţări şi-au rezervat un stand la expoziţia la care organizatorii aşteaptă peste 20.000 de vizitatori.

Consumul de pâine record înregistrat în România faţă demedia europeană, dar şi potenţialul de dezvoltare pe care îl rezervă încă piaţa autohtonă a panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice, a determinat peste 120 de furnizori de echipamente, ingrediente şi tehnologii dedicate din întreaga lume să îşi prezinte soluţiile şi noutăţile în cadrul expoziţiei GastroPan, în faţa a 20.000 de vizitatori specialişti.

Ţările reprezentate la GastroPan sunt: Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Turcia, Ungaria şi România.

GASTROPAN 2013 ÎN CIFRE
ü  120 de expozanţi din 24 de ţări
ü  10.000 mp spaţiu de expunere
ü  60% expozanţi români, 40% expozanţi străini
ü  20,000 vizitatori specialişti aşteptaţi
ü  a 5-a ediţie, în creştere cu 70% faţă de anul trecut

Expoziţia GastroPan reprezintă cea mai bună platformă ce reuneşteproducători, operatori furnizori şi specialişti din domeniile panificaţiei, cofetăriei, gelateriei, alimentaţiei publice, al pastelor făinoase şi al morăritului. Dacă doriţi să expuneţi în cadrul acestui eveniment, mai aveţi încă posibilitatea rezervării unui stand pe www.gastropan.ro. La aceeaşi adresăvizitatorii pot completa un Talon de Acces Gratuit.

Pentru detalii contactaţi organizatorii la telefon 0266-219.392 sau pe adresa info@gastropan.ro.

Sursa: Daniel Maior, Manager PR GastroPan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu