Blog de promovări online

vineri, aprilie 05, 2013

Siesta Bedding a lansat campania educationala „O viata sanatoasa incepe cu un somn sanatos!”

Siesta Bedding
Campania educaţională „O viaţă sănătoasă începe cu un somn sănătos!” este iniţiată de către producătorul român de saltele Siesta Bedding, cu ocazia apropierii Zilei Mondiale a Sănătăţii – 7 Aprilie. Scopul campaniei este de a creşte gradul de informare în rândul populaţiei române cu privire la importanţa şi impactul unui somn sănătos în viaţa noastră.

Producătorul român de saltele Siesta Bedding atrage atenţia asupra faptului că un obicei de dormit neregulat are consecinţe nu numai asupra concentrării, a memoriei, a performanţei ori a capacităţii de a conduce, ci şi asupra sănătăţii generale. O multitudine de cercetări ştiinţifice efectuate de către diferite instituţii de cercetare prestigioase din cadrul Universităţii Columbia, Universităţii din Chicago, respectiv Universităţii din Nordul Texasului, au ajuns la concluzia că somnul inadecvat este un factor de risc major pentru o serie de probleme de sănătate.

Conform studiilor, riscul de a face infarct, de a avea probleme cu greutatea sau de a avea hipertensiune, ori de a fi diagnosticat cu diabet, cancer la sân sau depresie, este mai ridicat în cazul persoanelor care dorm în mod constant mai puţin de 7 ore pe noapte,  în comparaţie cu cele care dorm 7-8 ore. Conform specialiştilor contează nu numai cât dormi, cât şi cum dormi. Astfel, un somn liniştit şi confortabil este important nu numai pentru reducerea durerilor de spate şi de gât, ci şi pentru prevenirea problemelor de sănătate menţionate.

“Din păcate doar o mică parte a populaţiei din România este conştientă de riscurile la care se supun din cauza stilului de viaţă modern, care dereglează obiceiurile sănătoase de dormit. Cu scopul de a creşte gradul de informare în rândul populaţiei cu privire la importanţa somnului pentru sănătatea noastră, am decis să lansăm campania „O viaţă sănătoasă începe cu un somn sănătos!”, în aproprierea Zilei Mondiale a Sănătăţii, care are loc anual în data de 7 Aprilie.” a specificat Imad Matta, Administrator Siesta Bedding.

Compania a ales să sprijine campania „O viaţă sănătoasă începe cu un somn sănătos!”  cu un concurs Facebook şi o promoţie. Astfel, dintre utilizatorii Facebook care susţin această iniţiativă socială încărcând poza campaniei ca poză de copertă, o persoană norocoasă va câştiga de Ziua Mondială a Sănătăţii o saltea SuperOrtopedică marca Siesta Bedding. Iar pe 7 Aprilie, cei care intenţionează să-şi schimbe salteaua pentru o viaţă mai sănătoasă au 10% la toate modelele de saltele Siesta Bedding.

Pentru a afla mai multe despre impactul benefic pe care îl are un somn de calitate asupra sănătăţii în general ori pentru a sprijini campania şi a participa la tragerea la sorţi, vă invităm să accesaţi pagina de Facebook Siesta Bedding.

Despre Siesta Bedding
Siesta Bedding este unul dintre cei mai mari producători de saltele din România. Aplicând ultimele tehnologii apărute în domeniu, compania oferă produse care se ridică la standardele de calitate ale Uniunii Europene. Adaptându-se la nevoile cumpărătorilor şi folosind materiale de top la confecţionare, gama Siesta Bedding cuprinde saltele cu arcuri împachetate individual, saltele din spumă latex, saltele din burete şi alte materiale vasco-elastice de ultimă generaţie.

Sursa: www.siestabedding.com/ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu