Blog de promovări online

luni, aprilie 08, 2013

Apa din Romania - o problema grava - fara solutii din partea autoritatilor....

Aqua Welt
Orasele noastre se confrunta cu problema calitatii apei, in special ca urmare a coliziunii dintre pamintul nostru si comunismul specializat in exploatarea tuturor resurselor.

Ingrasamintele chimice, haldele de gunoi industrial in speta, dar si cele de gunoi menajer au infestat pinza de apa freatica, pina la mai multe straturi adincime.
Satele noastre au fantani ceva mai bune insa si aici infestarea microbiologica este deosebit de grava.

Sistemele de alimentare cu apa pina in locuinta noastra au o calitate proasta, inlocuirea lor se face greoi si cu firme si personal necalificat, care dintr-o investitie utila genereaza probleme si cheltuieli de intretinere imediata.

In contextul amintit muritorului de rand nu ii ajunge decat sa isi limpezeasca apa, sa elimine din ea tot ce e nociv, si pe cheltuiala lui sa aiba o apa de calitate in casa - macar pentru apa de baut.

In ajutorul lui sarim noi, cu filtrele deosebite pe care le producem.

Filtrele de apa Aqua-Welt sunt concepute ca filtre cu osmoza inversa - cu un sistem de prefiltrare inainte de memebrana osmotica, filtrarea osmotica pina la nivelul de zecime de micron, iar apoi o postratatre- si implicit o pregatire pentru ca sa fi e cat mai sanatoasa si mai apropiata de cea mai buna apa de calitate, care se gaseste in natura.

Alcalinizarea prin ionizare partiala  sunt metode eficiente de a iumbunatati calitate apei facand-o mai sanatoasa.

Remineralizarea apei prin trecerea ei peste un strat de roci naturale imbunatateste de asemenea calitate apei.

Aqua-Welt va ofera de asemenea si aparate de masura pentru verificare calitatii apei pe care o consumati. Co o investitie minima puteti determina pH-ul apei respectiv ORP acestuia. Cu un TDS metru puteti determina incarcarea ionica si implicit impurificarea apei.

Sursa: www.aqua-welt.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu