Blog de promovări online

marți, aprilie 09, 2013

Start pentru expozitia GastroPan: cel mai mare eveniment culinar al anului!

Expo GastroPan 2013
Joi îşi deschide porţile cea mai mare expoziţie autohtonă de panificaţie, cofetărie şi alimentaţie publică. Timp de patru zile, în intervalul 11-14 aprilie, 132 dintre cei mai mari furnizori de echipamente, ingrediente şi tehnologii, sosiţi din 24 de ţări, vor prezenta ultimele inovaţii din domeniu. În paralel, 150 de brutari, cofetari şi bucătari se vor întrece în realizarea celor mai gustoase şi mai impresionante produse culinare. Care sunt principalele atracţii din program?

Ediţia a cincea a expoziţiei GastroPan se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 10.000 mp, la centrul expoziţional EXPOROM din oraşul Pantelimon - Ilfov. Cunoscut drept cel mai mare eveniment autohton ce reuneşte furnizori, producători, operatori şi consumatori din domeniile panificaţiei, cofetăriei şi alimentaţiei publice, GastroPan prezintăo gamă variată gamă de soluţii pentru afacerile de profil, dar şi numeroase concursuri şi demonstraţii practice.

Cea mai variată gamă de soluţii
Expozanţii îşi aşteaptă vizitatorii cu o serie de noutăţi, produse şi tehnologii inovatoare, campanii de degustări, demonstraţii practice, idei de afaceri, lansări de noi concepte sau oferte valabile pe perioada târgului. Cele 24 de ţări reprezentate la standurile expoziţiei sunt: România, Anglia, Austria, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA, Suedia, Turcia şi Ungaria.

150 de concurenţi la 9 categorii
Zona de concurs din cadrul expoziţiei prezintă zilnic, pe o suprafaţă de 1.000 mp creaţiile deosebite ale celor mai talentaţi brutari, cofetari şi bucătari. La cele 9 categorii de concurs se întrec 150 de brutari, cofetari şi bucătari. Cele mai mari premii vor fi trofeele pentru Pâinea, Tortul şi Îngheţata Anului 2013.

Zona DEMOGastroPan - spaţiul inovaţiei şi al creativităţii
Pe toată perioada desfăşurării evenimentului, atmosfera va fi antrenată de:
• sesiuni de coacere a pâinii şi a produselor de panificaţie şi patiserie - metode tradiţionale şi inovative;
• preparare produse de patiserie, snack-uri şi gustări rapide;
• metode creative de formare şi decorare a produselor din ciocolată şi zahăr;
• piese artistice din zahăr şi grilaj;
• formare figurine, piese artistice şi decoraţii din marţipan;
• formare produse artizanale din turtă dulce;
• show-uri de sculptură în fructe şi legume;
• demonstraţii de gătit.

Expoziţia poate fi vizitată în perioada 11-14 aprilie, între orele 10-18 (duminică între orele 10-16), completând talonul de acces disponibil pe www.gastropan.ro.

Sursa: Daniel Maior, Manager PR GastroPan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu