Blog de promovări online

joi, iunie 06, 2013

Afla cum poti castiga o excursie cu familia in Paris

Sunt cu familia la Paris
Cumpara orice aparat Nikon pana pe 30 iunie si evoMAG te trimite in Paris alaturi de cei dragi. Inscrierea la tombola se face pana pe data de 31 iulie 2013.

Fie ca iti doresti sa descoperi o lume colorata printr-un obiectiv foto al unui aparat foto NIKON D-SLR, fie ca vrei sa gasesti transparenta lucrurilor printr-un aparat foto NIKON compact, ambele categorii de aparate foto te vor aduce automat in tombola pentru castigarea unei superbe excursii in Paris.

Premiul se ofera sub forma unui voucher in valoare de 10.000 de lei, indiferent de valoarea produsului achizitionat.

Si cum oferta aparatelor foto puse in joc pentru aceasta tombola este atat de variata, este pacat sa nu incerci sa te bucuri de o vacanta pe masura. 

Pentru doar 215 lei te poti bucura de imaginea luminoasa a unui aparat foto compact NIKON COOLPIX S2600 si de optimizarile automate folosind setarile aparatului pentru a crea mai multe efecte.

Aparatul foto versatil NIKON COOLPIX L310 va ofera libertatea de a surprinde viata de la orice distanta. De la panorame extraordinare la actiune a subiectelor aflate departare, obiectivul NIKKOR puternic cu zoom optic 21x face fata oricarei situatii. Indiferent daca fotografiati cu unghi larg pentru peisaje incredibile sau va apropiati pentru detalii, functiile automate anti-incetosare pastreaza imaginile clare, chiar si in lumina scazuta.

La pretul de doar 599 lei, evoMAG iti ofera intreg pachetul NIKON COOLPIX L310. Pe langa aparatul in sine, in cutie vei mai beneficia gratuit si de un card SDHC de 4GB, o geanta pentru a proteja cel mai bun prieten al tau de calatorie si un incarcator care sa-ti asigure prezenta continua pentru momentele unice din viata ta.

Mai multe detalii despre posibilitatea inscrierii in marea tombola ce te va trimite in Paris vei gasi chiar pe pagina www.evoMAG.ro.

Nu uita ca fiecare aparat achizitionat inseamna o sansa in plus la validarea voucher-ului, iar orice aparat foto din oferta, poate fi cumparat si in rate prin Card Avantaj, fara dobanda, prin plata integrala a ratei lunare.

Sursa: www.evoMAG.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu