Blog de promovări online

joi, iunie 06, 2013

Usi de garaj

Usi de garaj
Foto: www.usi-shadeon.ro
In ultima vreme, pe piata romaneasca de profil au intrat o gama larga si diversa de usi de garaj, create sa raspunda exigentelor pietei la cel mai inalt nivel.

Pentru un viitor proprietar de usa de garaj, alegerea variantei care sa se plieze perfect pe dorinta si posibilitatile sale, devine foarte dificila. In cele ce urmeaza va propunem un algoritm care va poate ajuta sa va clarificati doleantele, nevoile, si sa fiti la curent cu ceea ce va poate oferi aceasta achizitie.

In primul rand, criteriul pe care il folosim cu totii in alegerea uneia sau alteia dintre optiuni este criteriul estetic. Usile de garaj sectionale se preteaza atat cladirilor moderne, cu arhitecturi complexe de sticla si beton, cat si celor restaurate modernist sau vintage. Posibilitatile de incadrare in arhitectura cladirii sunt multiple, de la materialul folosit pentru paneluri, aspectul acestuia (netede, striate, stucco, lemn), culoarea (alb, maro, monocrome, policrome, s.a.m.d.), casetate, cu ferestre, usi pietonale, etc.

Un al doilea criteriu il constituie marimea golului de montaj. De exemplu, usile sectionale se pot monta confortabil atat la garaje pentru un singur autovehicul, cat si la garaje pentru doua sau chiar trei autovehicule, cu pilon intermediar sau fara.

Avand in vedere piesele in miscare, panelurile, respective sistemul de culisare a panelurilor pe ghidajele laterale, un factor important de decizie il constituie siguranta in functionare dar si asigurarea contra intrarii prin efractie. La acest capitol, usile sectionale ofera maxim de garantie si protectie. Mai mult, garantia acestui tip de usi se situeaza in jurul a 10 ani, ceea ce ilustreaza fiabilitatea mare a produsului. Costul pieselor de schimb, durata si costul montajului, service-ului si intretinerii sunt destul de reduse pentru usile de garaj sectionale.

Usile de garaj sunt, in general, destinate sa protejeze autovehiculul de mediul exterior, si de toate problemele pe care acesta le genereaza (noxe, umiditate, temperatura, murdarie). Usile sectionale limiteaza patrunderea acestor tipuri de factori de mediu in interiorul garajului, protejand astfel autovehiculul dumneavoastra si crescandu-i durata de viata.

Un alt factor determinant il reprezinta spatial disponibil in interiorul garajului si in exterior. Pentru amplasarea usilor de garaj sectionale, este nevoie, in interior, doar de spatiul de pe plafonul garajului, in suprafata egala cu deschiderea usii, iar in exterior, usa nu incomodeaza cu nimic spatiul liber, astfel ca autovehiculul dumneavoastra poate fi parcat chiar in fata usii.

Inarmat cu toate aceste detalii, puteti oricand alege in deplina cunostinta de cauza variant cea mai convenabila de usa de garaj sectionala.

Un comentariu:

  1. Am apelat si eu de curand la o firma care comercializeaza/produce usi de garaj. Nu stiu daca s-a meritat investitia, nu am facut inca niste calcule concrete, insa sunt multumita de rezultat. Usa comandata are si actionare electrica si deja e alta experienta cand ajungi acasa.

    RăspundețiȘtergere