Blog de promovări online

joi, iunie 06, 2013

Musai-rca.ro iti livreaza RCA-ul gratuit

Musai-RCA.ro
V-ati pregatit masina de concediu? Daca ati decis sa lasati pentru ultima suta de metri cumpararea asigurarii auto obligatorii, pentru a mai face niste economii, si pentru a putea circula vara aceasta oriunde doriti, musai-rca.ro va ofera sansa de a cumpara cel mai ieftin RCA, direct de pe internet. Polita RCA va va fi livrata in maxim o zi, daca locuiti in Bucuresti, sau in cel mult 3 zile, daca sunteti din alta zona a tarii.

Principalul beneficiu al achizitiei RCA online este posibilitatea de a va achita rapid de aceasta sarcina adeseori anevoioasa, a cautarii unui RCA ieftin. Pe internet, aveti sansa de a compara preturile pentru RCA propuse de brokerii de asigurari care activeaza pe piata locala romaneasca, astfel incat sa puteti alege cel mai ieftin RCA. Cumparand RCA online economisiti in primul rand timp, pentru ca o cautare pe internet si achizitia unei asigurari poate fi facuta in doar cateva minute, daca va decideti repede. Platforma musai-rca.ro va faciliteaza cautarea si va pune la dispozitie toate ofertele celor 11 asiguratori de top de pe piata romaneasca. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati pagina principala, unde veti vedea un calculator RCA ieftin. Acesta poate fi folosit de oricine, fie persoana fizica, fie juridica; in campul „Date despre persoana” va trebui sa adaugati cateva detalii despre dumneavoastra si experienta pe care o aveti in condus, iar in cateva minute, calculatorul va va afisa solutiile de asigurare pe care le aveti la dispozitie. Cu acest calculator RCA online aveti sansa de a compara diversele preturi dar si servicii pe care le ofera asiguratorii, alegand varianta care va multumeste cel mai mult.

Pe langa acest calculator RCA ieftin , brokerul de asigurare SRBA, care va pune la dispozitie platforma musai-rca.ro, va mai ofera o serie de facilitati. In primul rand, aveti la dispozitie 3 modalitati de plata, pentru oricare RCA online achizitionat: fie plata cu cardul, fie prin ordin de plata, fie plata ramburs. Aceasta va usureaza achizitia, indiferent daca vreti sa platiti cash sau cu cardul. Un al doilea beneficiu este alerta de expirare RCA, pe care o pot folosi toti clientii SRBA broker pentru a fi anuntati cand va expira RCA-ul achizitionat prin intermediul acestui broker. Iar nu in ultimul rand, cumparand RCA ieftin de pe musai-rca.ro, veti primi polita RCA prin livrare gratuita, in cel mai scurt timp de la achizitionare. SRBA va scuteste de drumuri inutile si va faciliteaza dobandirea asigurarii auto obligatorii in orice moment al anului.

Pentru alte informatii si pentru a accesa un calculator RCA ieftin, folositi aceste date de contact:
Tel.: 021 3134502
comenzi@musai-rca.ro

Sursa: www.musai-rca.ro 

Un comentariu: