Blog de promovări online

miercuri, iunie 05, 2013

Betoniere

Betoniere profesionale
Foto: www.betoniere-profesionale.ro
Betonierele profesionale sunt echipate cu doua sisteme de actionare:
  • unul pentru actionarea cuvei si obtinerea miscarii de rotatie;
  • celalalt pentru actionarea sistemului de descarcare a cuvei.
Desi dispune de doua sisteme motor-reductor, betonierele profesionale moderne se caracterizeaza printr-un nivel scazut al zgomotului (sub 75 dB), si consum redus de energie.

Sistemul de actionare al cuvei este montat in interiorul bratului betonierei si pune in miscare motorul prin redactor si curea de inalta rezistenta, care poate fi tensionata rapid si sigur fara sa fie necesara demontarea carcasei motorului. Corpul betonierei este realizat din otel de inalta calitate, ceea ce scade uzura datorata abraziunii materialelor amestecate si contactului permanent cu apa. Mai mult decat atat, betonierele profesionale au o rezistenta ridicata la efort continuu, datorita materialelor folosite.

Sistemul de golire nu necesita niciun efort din partea operatorului, fiind complet controlabil datorita reductorului incorporat si volantei de dimensiuni mari.

Din categoria betonierelor profesionale, betonierele semiautomate sunt concepute pentru realizarea unui volum mare de produs in timp foarte scurt (8 mc/h), cu un numar mic de operatori, ceea ce creste eficienta procesului si implicit, profitabilitatea folosirii unei astfel de solutii. De asemenea, inglobeaza tehnologia moderna si sunt create sa raspunda la majoritatea problemelor betonierelor clasice. Faptul ca golirea cuvei se face fara efort, precizia de golire este mare, efortul depus de operator este mult diminuat, face ca betonierele semiautomate sa fie preferate de catre cei care le utilizeaza in mod constant. Pot avea ca si accesorii optionale, lopeti cu troliu pentru usurarea efortului de incarcare a cuvei.

Betonierele mobile, mai ales cele din seria Diffusione sunt usor de asamblat, putand fi livrate ambalate in cutie de carton. Ele sunt destul de rezistente si prezinta un grad mare de siguranta in exploatare, tabloul de comenzi respectand normele de siguranta IP55/65. Nivelul de zgomot este mult redus fata de celelalte tipuri de betoniere, mai ales in comparatie cu cele clasice (ca cele cu sistem de amestecare cu cremaliera). Cuva este de plastic, bratele amestecatoare sunt de otel, si in consecinta, greutatea betonierei este redusa, fiind usor de transportat de la o locatie la alta, in zone diferite. Curatirea se face usor, folosindu-se cantitati mici de apa.

Firma producatoare IMER, brand Italia Star, garanteaza respectarea celor mai severe norme de calitate si siguranta pentru toate tipurile de betoniere apartinand acestor categorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu