Blog de promovări online

miercuri, iunie 05, 2013

Castiga un set de anvelope sau un set de jante pentru masina ta, de la AnveloSHOP

Tombola AnveloSHOP
Magazinul online AnveloSHOP.ro dă startul promoției ,,Tombola AnveloSHOP”. Incepand cu ziua de 1 iunie 2013, magazinul online www.anveloshop.ro ofera tuturor clientilor sansa de a castiga seturi de anvelope / jante pentru urmatorul sezon. In plus, sunt puse in joc alte 12 premii utile pentru masina ta, de la producatori precum Continental, Michelin, Pirelli, Kumho.

Alege AnveloSHOP pentru a-ti echipa masina si noi te rasplatim! Premiile puse in joc pentru Tombola AnveloSHOP constau în seturi de anvelopejante și alte 12 pachete cadou. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, in data de 1 octombrie 2013.

Cum participi la tombola AnveloSHOP? Trebuie doar sa comanzi din magazinul online in perioada 1 iunie – 30 septembrie 2013. Orice comanda de 4 anvelope sau 4 jante plasata in magazinul online AnveloSHOP in aceasta perioada, te inscrie automat la tombola AnveloSHOP. Vor fi inscrise la tombola atat comenzile telefonice la numerele 0721.00.22.33; 0734.99.55.40, cat si comenzile plasate online in magazinul www.anveloshop.ro. Specialistii AnveloSHOP vor prelua imediat comanda si vor oferi toate informatiile de care ai nevoie. Beneficiezi si de consultanta tehnica in achizitionarea anvelopelor si jantelor auto, astfel incat poti avea sigurata ca ai facut cea mai buna alegere!

De ce sa alegi AnveloSHOP? Iata cateva avantaje: (1) peste 200.000 anvelope pe site; (2) acoperire nationala, direct din stoc; (3) stoc online actualizat in timp real; (4) 3 ani garantie la toate anvelopele!; (5) consultanta tehnica profesionista; (6) cele mai mici preturi de pe piata! (7) livrare gratuita in toata tara, la minimum 2 anvelope comandate.

Sursa: www.anvelopeshop.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu