Blog de promovări online

miercuri, iunie 12, 2013

Finante pentru Nespecialisti

WTIB
Perioada: 18 – 19 Iunie.
Locatie: World Trade Center, Bucuresti.
Lectori: Doctor Ec. Maria COSTACHE (CMC).

Finantele companiei raman o zona cenusie pentru multi manageri a caror pregatire de baza este alta decat economia. Atat top-managementul, cat si nivelurile inferioare din firma iau insa, zi de zi, decizii care au implicatii substantiale asupra echilibrului financiar al companiei.

Managerii financiari si oamenii din subordinea lor, pe de o parte, si structurile comerciale si productive, pe de alta parte, gasesc cu greu drumul spre intelegere reciproca. De multe ori se considera ca finantele sunt apanajul specialistilor, unicii reponsabili pentru eventualele dificultati din domeniu.

Realitatea este insa alta: starea financiara a unei firme este consecinta directa a ansamblului de actiuni declansate de conducatorii de pe diferite niveluri organizationale si nicidecum rezultatul exclusiv al muncii din cateva compartimente specializate. Orice decizie, indiferent unde este ea initiata sau luata, are, pana la urma, un reflex inevitabil în raportul dintre sursele de finantare si utilizarile lor. Managementul financiar (chiar fara a fi numit astfel) este practicat implicit de orice manager. Întelegerea principiilor sale, a corelatiilor fundamentale ce conditioneaza echilibrul financiar este absolut necesara pentru orice centru de putere din companie.

Cursul de Finante pentru nespecialisti, introduce si clarifica o serie de concepte din domeniul financiar, pornind de la notiuni de baza ale contabilitatii financiare si construind progresiv cunostintele necesare intelegerii unor situatii financiare mai complexe, schite de buget, cashflow, etc.

Modalitatea de abordare, ce include, pe langa predare, si studii de caz si discutii de grup, face din orele de training o intensa experienta de învatare cu aplicabilitate practica imediata.

Cazurile prezentate si discutate vor beneficia de comentariile celor direct implicati, iar inter-relationarea directa cu ceilalti participanti, care reprezinta industrii diverse, este un bonus care nu trebuie subestimat.

Organizare.
Program:
Marti, 18 Iunie, 09:30 – 17:30
Miercuri, 19 Iunie, 09:30 – 13:30
Taxa instruire: 850 Lei plus TVA
Discounturi: 3% – 2 persoane; 5% – 3 persoane; 7% – peste 4 persoane
Inscrieri: Fax: (021) 319 12 96 / Email: wtib@wtib.ro / Tel: (021) 202 44 09
Persoana de contact: Silvan CONSTANTIN, Mob – 0724 413 568

Sursa: World Trade Institute Bucharest, www.wtib.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu