Blog de promovări online

miercuri, iunie 05, 2013

Nacele

Nacele
Foto: www.nacele-italiastar.ro
Special concepute pentru a oferi siguranta si performanta maxima, nacelele se incadreaza in produsele de top ale utilajelor de acces la inaltime. Adaptate diferitelor sarcini si conditii de lucru, se poate prezenta o gama variata de tipuri de nacele:
  • foarfeca, telescopice sau spider,
  • autopropulsate sau pe autosasiu,
  • electrice sau diesel.
Nacelele autopropulsate tip foarfeca au inaltimea maxima de ridicare intre 5 si 17 m,  cu o sarcina maxima utila pana la 1 t. Platforma ridicatoare se poate mari cu extensii puse la dispozitie de aceeasi firma, ajungand pana la dimensiuni de 14 m² pentru modelele cele mai mari.  Sunt platforme usor manevrabile (cu ajutorul unui joy-stick), actionate electric cu motor amplasat direct pe  roti,  diesel sau mixt.

Nacelele telescopice cu brat articulat au ca principal avantaj existenta a doua comenzi simultane, una la baza bratului telescopic, cealalta in nacela, prioritara fiind comanda din nacela. Sunt foarte frecvent utilizate in interventii rapide ca: toaletarea arborilor, interventii la iluminatul stradal, la panouri fotovoltaice sau central eoliene, s.a.m.d. Sarcina maxima pe care o suporta acest tip de nacelle este de 220 kg. In plus, nacela are capacitatea de a roti bratul cu circa 355 grade in plan vertical, si nacela propriu-zisa cu 140  grade stanga/dreapta, pentru a asigura o pozitie confortabila in timpul interventiei operatorului. Sunt dotate cu prize pentru apa, aer sau curent electric (220 V) si proiector in nacela.

Nacelele telescopice pentru autosasiu se pot livra separate sau montate pe autosasiu,in functie de dorinta clientului. Pot ridica 200 kg la inaltimea maxima de 22,5 m, avand un regim de lucru lateral de maxim 10,5 m, zona in care operarea acestor tipuri de sarcini este sigura. Nacela permite rotirea orizontala cu 60-90 grade si are sistem de detectie a inclinarii si alarma pentru siguranta operatorului.

Nacelele cu senile tip spider pot fi realizate in doua tipuri constructive, functie de inaltimea maxima de ridicare :15 m si 19 m. Sarcina maxima vehiculata este de 200 de kg, acest tip de nacele fiind adaptabile pentru efectuarea operatiilor de intretinere (iluminat, tencuieli, reparatii) in interior (sali de sport, aeroporturi, depozite) putand fi dotate cu senile care nu lasa urme.

Pentru toate aceste tipuri de nacele, puteti beneficia prin intermediul firmei Italia Star de consultanta, transport, punere in functiune, service, mentenanta si autorizare ISCIR precum si toata gama de piese de schimb necesare post-garantie.

Un comentariu:

  1. Poate vor introduce si ai nostri constructori aceste utilaje si vor renunta la anticele schele care tind sa ne pice in cap.

    RăspundețiȘtergere