Blog de promovări online

miercuri, iunie 05, 2013

ParchetExpert, profesionistii pardoselilor din lemn

ParchetExpert
ParchetExpert, companie de renume in sectorul importului si distributiei parchetului din lemn masiv de cea mai buna calitate, este distribuitor la nivel national al produselor profesionale de parchet Bona-Suedia, o marca cu peste 100 de ani de activitate in industria pardoselilor din lemn si parchet.

ParchetExpert este o companie importanta in Romania in domeniul importului si distributiei parchetului din lemn masiv de stejar european de cea mai buna calitate, oferind clientilor sai lucrari de o calitate superioara si o garantie a acestora pe o perioada de 10 ani. Este singura companie din tara care ofera o astfel de garantie.

Parchetul din stejar masiv Bauwerk are stratul de uzura cel mai mare comparativ cu alte produse de gen de pe piata si provine din exploatari forestiere din Austria.ParchetExpert ofera servicii complete clientilor sai, de la consultanta, transport, montaj si pana la intretinere, iar specialistii companiei sunt mereu disponibili si receptivi la nevoile acestora. Toate marcile de parchet ale companiei, inclusiv cele Bona-Suedia, dar si produsele profesionale de intretinere si curatare pot fi accesate si cumparate cu un singur click, pe parchetexpert.ro.

Pe site-ul magazinului online se gasesc informatii esentiale despre serviciile oferite, dar si cataloage cu produsele sau oferte speciale cu care reprezentantii Parchetexpert.ro vin in intampinarea clientilor lor.

Despre Parchet Expert Servicii
Cu un tel bine configurat de a gasi solutia optima pentru clientii sai, dar si cu valori bine definite, ParchetExpert incearca sa ofere intotdeauna clientilor un raport calitate-pret excelent, in functie de nevoile si exigentele fiecaruia in parte.

Compania si-a castigat cu usurinta reputatia si prestigiul, datorita serviciilor ireprosabile pe care le-a oferit de-a lungul timpului si satisfacerii si celor mai pretentioase cerinte ale clientilor, venind mereu in intampinarea lor cu solutii noi si inovatoare in domeniul lucrarilor.

ParchetExpert este o companie care, desi are nu mai putin de 20 de ani de experienta, isi mentine intotdeauna vitalitatea si profesionalismul cu ajutorul unei echipe tinere si dinamice, formata exclusiv din specialisti in parchet.

Experienta acumulata in timp si calificarea specialistilor angajati in cadrul companiei fac din ParchetExpert una dintre cele mai bune si profesioniste societati romenesti din domeniul pardoselilor din lemn.

Sursa: www.parchetexpert.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu