Blog de promovări online

joi, iulie 04, 2013

Bosch lanseaza centrala de detectie a efractiei AMAX 4000 pentru aplicatii rezidentiale si comerciale medii

Centrala de detectie a efractiei AMAX 4000
Divizia Bosch Security Systems îşi extinde gama de centrale de detecţie a efracţiei AMAX cu noua centrală AMAX 4000, care este disponibilă în două variante de bază diferite: AMAX 4000, cu certificare CE, şi AMAX 4000 EN, cu certificare EN 50131-3 clasa 2. Centralele AMAX sunt concepute pentru a răspunde cerinţelor de securitate atât pentru aplicaţiile rezidenţiale, cât şi pentru cele comerciale mici şi mijlocii.

Soluţie simplă, rentabilă şi fiabilă de securitate 

Centralele AMAX sunt completate de echipamentele periferice, precum detectorii şi tastaturile. Centrala dispune de 16 zone de detecţie pe placa de bază (la care se conectează detectorii), acestea putând fi extinse la 64 de zone prin module adiţionale. Zonele de detecţie pot fi împărţite în 16 partiţii, care pot fi controlate separat. Programarea implicită acoperă deja 90 la sută din toate aplicaţiile posibile, oferind o instalare rentabilă din punct de vedere al costurilor. În plus, centralele sunt echipate cu toate funcţiile necesare unui sistem de alarmă profesional, se utilizează intuitiv şi sunt uşor de operat prin intermediul tastaturii.

Tastatură intuitivă
Centrala acceptă cel mult 16 tastaturi LED sau LCD text. Tastaturile au un design modern, cu taste mari şi cu LED-uri de stare foarte sugestive: armat stay, armat away etc. Tastaturile LCD alfanumerice au un afişaj de 2x16 caractere care furnizează toate detaliile necesare atât utilizării centralei, cât şi programării acesteia.

Detectorii cablaţi sau wireless
Centrala AMAX acceptă detectori cablaţi şi detectori wireless în tehnologie DSRF. Bosch oferă o gamă largă de astfel de detectori: detectori de mişcare în infraroşu, detectori combinaţi infraroşu-microunde, contacte magnetice, detectori de fum, detectori de geam spart etc.
De asemenea, centrala se poate arma sau dezarma cu ajutorul telecomenzilor radio.

Transmiterea alarmelor
Centrala AMAX 4000 are posibilităţi multiple de comunicare a alarmelor: pe linie telefonică fixă (PTSN) sau, cu module adiţionale, prin IP sau GSM/GPRS. În plus, oferă posibilitatea controlului, programarea parametrilor şi a diagnosticării la distanţă prin PSTN sau IP. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu