Blog de promovări online

sâmbătă, iulie 06, 2013

Noul pistol de lipit de la Bosch – special creat pentru a usura viata tuturor

Noul pistol de lipit de la Bosch
Cine vrea să repare un ursuleţ de pluş, o curea a genţii de umăr, mânerul unui dulap de prosoape sau doreşte pur şi simplu să petreacă momente plăcute alături de cei mici, confecţionând diferite obiecte decorative, stimulându-le imaginaţia, are acum un nou aliat de încredere - pistolul de lipit cu lipici fierbinte de la Bosch. Mic, uşor şi precis, acest ajutor practic oferă libertatea de mişcare maximă deoarece nu are cablu, fiind special creat pentru proiectele ce necesită lipiri mici. Noul pistol de lipit de la Bosch transformă munca de artizanat sau bricolajul, precum şi proiectele de reparare în activităţi simple şi uşoare.

Utilizare simplă în numai trei paşi 

Pistolul de lipit este gata de folosire în doar trei paşi: se introduce tubul de lipici, se porneşte aparatul şi după doar 15 secunde de aşteptare este gata de lucru. Oricare ar fi materialul – fie hârtie, carton, material textil, piele, plută, lemn, metal, plastic sau piatră – pistolul de lipit realizează o lipitură permanentă cu un minim de efort.

Se spune că ’’Lucrurile bune vin în pachete mici’’
Datorită unui mâner încastrat, pistolul de lipit stă confortabil în mână, precum un stilou. Designul îi permite să fie folosit uşor şi cu un nivel ridicat de precizie. Elementul de încălzire are efect doar asupra duzei de lipici şi asupra capului dispozitivului încorporat, transformând astfel pistolul de lipit într-un ajutor sigur de zi cu zi. Pistolul cu lipici fierbinte absoarbe automat lipiciul în exces înapoi în dispozitiv – acest lucru permite o lipire curată, cu picurare mică şi cu un nivel mare de precizie, iar astfel se previne şi înfundarea duzei.

Lipire oricând şi oriunde – independenţă datorată lipsei cablului
Bateria litiu-ion este gata pentru a fi folosită oricând este nevoie şi stochează energie pentru o mare perioadă de timp. La fel ca şi celelalte instrumente de la Bosch care funcţionează cu baterii litiu-ion, pistolul de lipit nu are efect de memorie, iar bateria poate fi încărcată oricând, fără pierderi de energie. Utilizatorul poate folosi până la 6 batoane de lipici la o singură încărcare a bateriei.

Tuburile albe de lipici sunt ideale pentru locurile care necesită adezivi de înaltă rezistenţă. Tuburile colorate, pe de alta parte, au avantajul că adezivul nu este vizibil. Acestea, de exemplu, sunt perfecte pentru lipirea strasurilor sau nasurilor animalelor de pluş. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu