Blog de promovări online

luni, iulie 08, 2013

Clientii Buderus pot prelungi cu 2 sau 4 ani garantia centralelor termice murale Logamax si Logamax plus

Oferta Buderus
Buderus oferă clienţilor de centrale termice murale convenţionale şi cu condensare posibilitatea de a prelungi perioada de garanţie standard cu încă 2 sau 4 ani prin oferta „Extinde-ţi garanţia pentru centrala ta Buderus!”. Mai mult, începând din această vară, garanţia standard pentru centralele termice convenţionale Buderus Logamax a fost extinsă la 3 ani de la data punerii în funcţiune. Extinderea garanţiei se poate face oricând pe parcursul garanţiei standard, prin achiziţionarea pachetului de extragaranţie.

Pachetul de extragaranţie include piesele de schimb şi manopera în cazul unei intervenţii în garanţie, un contract de service cu un Partener Recomandat de Service, o revizie în primele 6 luni de la intrarea în vigoare a garanţiei extinse precum şi o viteză mare de intervenţie şi promptitudine în rezolvarea solicitărilor. Buderus oferă o mare flexibilitate în privinţa momentului de achiziţie a pachetului de extragaranţie, care poate fi cumpărat oricând pe parcursul garanţiei standard.

Avantajele centralelor cu condensare Buderus
Centralele cu condensare Logamax plus cuprind o gamă largă de puteri, de la 25 kW până la 100 kW, o eficienţă energetică normată de până la 110%, modele combi sau single, precum şi costuri reduse cu încălzirea datorită tehnologiei în condensare. În plus, centralele din această gamă sunt robuste şi fiabile, au dimensiuni compacte, sunt uşor de întreţinut şi utilizat, au un cost de exploatare scăzut şi un design modern. 

Avantajele centralelor convenţionale Buderus
Centralele convenţionale Logamax sunt disponibile în variantele de 24 kW şi 28 kW, în modele combi care asigură atât încălzirea locuinţei, cât şi prepararea apei calde, sunt disponibile şi în varianta cu boiler încorporat de 48 de litri, asigură un confort sporit de apă caldă, ocupă un spaţiu redus datorită dimensiunilor compacte, sunt uşor şi rapid de montat iar funcţionarea este extrem de silenţioasă. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu