Blog de promovări online

vineri, iulie 26, 2013

Doar 79 Lei - Colectia Retete internationale pentru familia ta

Initiati-va in tainele artei gastronomice si ale dietei sanatoase, cu ajutorului unei colectii speciale de carti de bucate.

Secretele bucatariei - Retete internationale pentru familia ta” este o colectie de 8 volume dedicate in egala masura celor pasionati de gatit si celor preocupati de mentinerea sanatatii si a tineretii. Volumele sunt foarte bine structurate, pline de retete, fotografii  de exceptie si secrete culinare pe care va invitam sa le descoperiti. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.

Gustoase, sanatoase si usor de preparat sunt atributele esentiale ale retetelor incluse in colectie. Selectia acestora a fost facuta tinand cont de disponibilitatea ingredientelor pe piata autohtona si de obiceiurile noastre culinare. Pe langa sectiunea principala dedicata retetelor, fiecare volum contine un scurt istoric al modului de preparare pentru produsul de baza, recomandari generale privind alegerea ingredientelor si diferitele tehnici de preparare. 

Cele 8 volume:
Vol. 1 Carne Alba
Fragede si delicate, carnurile albe sunt tot mai apreciate in meniul cotidian: mielul, iedul, pasarile, porcul si vitelul se pot prepara in fel si chip. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta variate modalitati de preparare a carnii albe. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ – pentru alegerea, taierea si tehnicile de baza in gatitul carnii – va indruma in prepararea unor feluri apetisante si pline de savoare

Vol. 2 Carne Rosie
Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite.

Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ va imbie cu feluri apetisante si pline de savoare

Vol. 3 Peste
Prezent din vremuri imemoriale in alimentatia noastra, pestele este astazi apreciat in mod deosebit pentru gustul sau delicat, dar si pentru calitatile sale nutritive. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a pestelui – prajit sau plachie, fript sau la cuptor, marinat, in saramura sau chiar crud. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ va ofera o larga paleta de optiuni si de tehnici de preparare.

Vol. 4 Salate
Sanatoase pentru ca legumele garanteaza organismului un aport optim de vitamine, de fibre si de saruri minerale, imbinandu-se armonios cu fructe, carne sau peste, salatele, fie ca sunt simple sau foarte elaborate, rustice sau rafinate, se adapteaza oricaror ocazii. Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta o gama variata de salate delicioase. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ va dau sugestii pentru a alege, a conserva, a condimenta si a prepara legumele, fructele si verdeturile.

Vol. 5 Supe
Supe clare si supe dense, supe-crema si consommé-uri – feluri simple si obisnuite care astazi pot fi regasite si in cele mai rafinate meniuri. Mancaruri cu origini modeste, care au devenit expresia unei arte culinare de o mare diversitate. Descoperiti repertoriu variat de supe imbogatite cu savori noi prin combinatii insolite de ingrediente si prin felurite influente etnice.

Vol. 6 Pastele
Cel mai gustos, cel mai specific, cel mai variat, cel mai inspirat si cel mai irezistibil fel de mancare italienesc. Pastele sunt un univers de creativitate culinara ce poate fi oricand redescoperit. Ele pot fi asezonate cu o diversitate de condimente si de mirodenii, pot fi combinate cu tot felul de carnuri si de legume si asociate cu o multitudine de vinuri.

Vol. 7 Preparate la Gratar
Sanatoasa si gustoasa, adaptata oricarui fel de aliment, prepararea bucatelor la gratar este o metoda de a gati pe care o regasim dintotdeauna in traditiile culinare ale tuturor popoarelor.

Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va pun la dispozitie imaginea neasteptat de apetisanta a unor preparate pe baza de peste, de carne, de fructe si de legume, de crustacee si de fructe de mare. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea „Sfaturi utile“ va ofera ocazia unor mese de neuitat cu prietenii.

Vol. 8 Dulciuri
Budinci si spume, gelatine si parfeuri, bavareze si creme - dulciurile de acest fel reprezinta solutia optima pentru a incununa o masa de pranz, fiindca pot fi combinate armonios si inventiv cu celelalte feluri de mancare. Pot fi proaspete si usoare sau bogate si cremoase, aduc miresme imbietoare de mirodenii sau de ciocolata, sunt insotite de siropuri ori de fructe proaspete sau uscate.

Aceasta colectie nu ar trebui sa lipseasca din nicio gospodarie si este mai mult decat potrivita pentru a fi facuta cadou celor dragi.

Pretul pentru intreaga colectie de 8 volume este de 79 Lei.
Livrarea se face cu ramburs prin Posta Romana (8 lei) sau prin Curierat Rapid (15 lei).
Pentru comenzi trebuie doar sa sunati la numarul de telefon 0748.086.657, cu urmatoarele informatii:
Nume si prenume
Adresa de livrare
Nr. telefon
Mod livrare 

Inainte de livrare veti primi un telefon de confirmare a comenzii.

Va multumim!

Sursa: Secretele Bucatariei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu