Blog de promovări online

miercuri, iulie 17, 2013

Gama sculelor electrice Bosch care folosesc bateria litiu-ion de 10,8 volti continua sa creasca

Scule electrice Bosch
Începând cu luna iulie, gama „Power 4All” de scule electrice de 10,8 volţi de la Bosch se va extinde cu unealta multifuncţională PST 10,8 LI, ciocanul rotopercutor Uneo şi lanterna PLI 10,8 LI. Toate aceste instrumente folosesc bateria reîncărcabilă „Power 4All” fără fir de la Bosch. Cu şlefuitorul multifuncţional PSM 10,8 LI, unealta multifuncţională PMF 10,8 LI, maşina de găurit PSR 10,8 LI, maşina de găurit cu percuţie PSB 10,8 LI-2 şi ferăstraiele de diferite puteri AHS 35-15 LI şi 45-15 LI, care sunt disponibile încă de anul trecut, utilizatorii produselor de bricolaj vor putea folosi nouă instrumente puternice, având nevoie de o singură baterie şi de un singur acumulator. Astfel, clienţii Bosch economisesc spaţiu de depozitare şi bani.

Noile îmbunătăţiri conferă mai multă putere gamei de 10,8 volţi 

Produsele din gama de 10,8 volţi pot şlefui, găuri, înşuruba, tăia şi sunt la fel de fiabile şi puternice ca şi sculele electrice de mari dimensiuni sau cele cu cablu. Acestea au capacitatea de a realiza o mulţime de activităţi datorită noii tehnologii cu acumulatori litiu-ion, cu o putere de 1,5 Ah, iar timpul de funcţionare după încărcare creşte cu 15 procente. Bosch se gândeşte şi la vechea generaţie de produse, împreună cu toate ustensilele sale. Bateriile de 1,3 Ah sunt compatibile cu toate noutăţile din sistemul de 10,8 volţi.

Noile scule electrice din gamă
Nou lansata unealtă multifuncţională PST 10,8 LI este foarte uşor de mânuit. Datorită designului compact, PST 10,8 LI poate fi folosit atât ca un ferăstrău vertical flexibil, cât şi ca un ferăstrău normal. Utilizatorul poate schimba lama în doar câteva mişcări datorită sistemului SDS: dacă dinţii cuţitului sunt îndreptaţi în partea opusă, PST 10,8 LI poate fi folosit ca un ferăstrău pentru a tăia ramurile cu o grosime de până la 30 de milimetri.

Uneo, o altă unealtă nou introdusă în gama „Power 4All”, poate găuri, ciocăni şi înşuruba la fel ca modelul predecesor cu 14,4 volţi, fiind egală ca putere, dar având adiţional o a doua treaptă care furnizează o forţă şi mai mare pentru înşurubare.

Precum cele mai multe game, sistemul de 10,8 volţi are de asemenea un produs de iluminat foarte bun: lanterna PLI 10,8 LI, care oferă suficientă lumină pentru diferitele proiecte de tip DIY şi rezistă până la 12 ore. Sistemul integrat Power-Led este la fel de luminos precum un led folosit pentru camerele de locuit. Cu o greutate de doar 300 de grame şi cu o lungime de 16 centimetri, este foarte uşor de transportat.

Clienţii care folosesc deja un produs din categoria fără fir „Power 4All” pot cumpăra un alt instrument din magazin, fără a fi nevoiţi să achiziţioneze şi bateria şi acumulatorul. Se poate cumpăra o a doua baterie oricând se doreşte. Bateria goală poate fi reîncărcată în timp ce se lucrează cu noua baterie. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu