Blog de promovări online

joi, august 22, 2013

Bosch lanseaza IXO Barbeque - surubelnita cu acumulator indispensabila oricarui picnic

Bosch lanseaza IXO Barbeque
În această vară, Bosch lansează în România IXO Barbeque, o şurubelniţă cu acumulator litiu-ion care, prin ataşarea unui dispozitiv special, se transformă într-o suflantă adaptor ce ajută la aprinderea cărbunelui pentru grătar, într-un mod simplu şi distractiv, prin apăsarea unui buton. Cu această ediţie specială pentru sezonul de vară a şurubelniţei cu acumulator IXO, Bosch vrea să fie alături de clienţii săi pasionaţi atât de bricolaj, cât şi de grătare. După realizarea dispozitivului de deschidere a sticlelor de vin IXO Vino şi a celui de condimentare a alimentelor prin simpla apăsare a unui buton cu IXO Spice, Bosch face ca aprinderea grătarului cu cărbune să fie distractivă, cu ajutorul adaptorului IXO Barbeque.

IXO Barbeque poate fi folosit foarte simplu: se scoate capacul negru frontal al IXO, se fixează adaptorul grătarului cu sistemul click, se pune mâna prin cureaua de siguranţă şi se apasă butonul roşu – iar focul va fi mult mai uşor de aprins. IXO Barbeque se potriveşte în orice coş de picnic şi încălzeşte cărbunele la temperatura potrivită, fără a fi nevoie de cablu. Adaptorul suflantei foloseşte fluxul de aer, fără a crea efectul de ventilaţie şi suflare. Materialul adaptorului de suflat asigură protecţia necesară împotriva focului. Mai mult, cureaua de siguranţă previne ca unealta să fie scăpată accidental.

Ambalat într-o cutie argintie, setul de livrare include şurubelniţa cu acumulator IXO, cele zece capete de şurubelniţă care sunt incluse în pachetul standard, încărcătorul şi noul adaptor de grătar.

Despre IXO de la Bosch
Şurubelniţa IXO cu acumulator de 3,6 V de la Bosch este mică, uşoară şi cu un design ergonomic. Datorită dimensiunii sale reduse şi echilibrate, se poate lucra cu IXO în cele mai mici spaţii. Şurubelniţa IXO este special creată pentru micile înşurubări şi montări care sunt inerente în întreţinerea oricărei locuinţe. În aceste activităţi, IXO se dovedeşte mult mai eficientă decât şurubelniţele clasice. Cu o greutate de numai 300 de grame, ea poate fi mânuită cu uşurinţă pentru a înşuruba rafturi, a repara biciclete sau la demontarea şi montarea calculatoarelor.

Secretul succesului şurubelniţei IXO constă în tehnologia acumulatorilor litiu-ion, regăsită şi în laptop-uri sau telefoane mobile. Acumulatorul cu litiu-ion este mai mic şi mai uşor decât acumulatorii obişnuiţi, având aceeaşi putere. Un alt mare avantaj îl constituie faptul că acesta nu se auto-descarcă, ci lucrează la capacitate maximă, chiar şi după ce a stat nefolosit timp de un an. În plus, acumulatorii cu litiu-ion nu prezintă efect de memorie.

Şurubelniţa cu acumulator IXO de la Bosch a fost vândută în peste douăsprezece milioane de bucăţi la nivel global şi a revoluţionat încă din 2003 piaţa de DIY prin design-ul său uşor. Într-o lume plină de unelte mari şi greoaie, IXO s-a prezentat ca fiind o unealtă mică, uşoară şi foarte folositoare, devenind rapid cea mai populară unealtă din lume. Instrumentul este îmbunătăţit continuu, iar versiunea actuală oferă, de exemplu, cu 30 de procente mai mult cupru decât modelul anterior, şi prin urmare are o performanţă şi mai mare la înşurubare. 

Sursa: Bosch Romania

Un comentariu: