Blog de promovări online

vineri, august 23, 2013

Doar 149 Lei - pentru Dex Ilustrat al Limbii Romane in 12 volume

Dictionar universal ilustrat
Cel mai mare Dex Ilustrat editat vreodata in Romania!

Acest dictionar, ilustrat atat cu citate, cat si cu desene si fotografii, va servi toturor celor care doresc sa cunoasca limba romana in toata plenitudinea si complexitatea ei.

Dictionarul Universal Ilustrat al Limbii Romane continua traditia lexicografica romaneasca a descrierii semantice sustinute cu citate din literatura culta si populara dupa modelul promovat de Lazar Saineanu. Mai mult, Dictionarul Universal Ilustrat al Limbii Romane cuprinde un inventar lexical de o mare diversitate: pe langa cuvintele curente ale Romaniei contemporane, numeroase cuvinte vechi, asa numitele arhaisme culturale (nume de demnitati, de monede, de unitati de masura din trecut), regionalisme (atestate in scrieri literare si populare), termeni de specialitate (tehnici, medicali, juridici, etc), concepte filozofice, teologice, nume de curente culturale, politice, etc.

S-a ajuns astfel la un corpus de aproape 80.000 de cuvinte analizate, care dau masura universului vorbitorilor contemporani de limba romana. Spre deosebire de enciclopedii,Dictionarul Universal Ilustrat al Limbii Romane ofera, in egala masura, date necesare cunoasterii uzului limbii romane: forme flexionare (literare actuale, dar si vechi ori regionale), variante lexicale, constructii fixe (sintagme, locutiuni, expresii, proverbe), sinonime, etc.

Enunturile ilustrative vin sa confirme justetea definitiei, alteori o completeaza sau o nuanteaza; adesea sustin, prin autoritatea autorului, dreptul unor vocabule de a fi fost cuprinse in corpul dictionarului iar citatele ofera vorbitorilor modele mai vechi sau mai noi de utilizare a cuvintelor.

Pret promotional: 149 Lei de la 239 Lei
Livrarea se face cu ramburs prin Posta Romana (15 lei) sau prin Curierat (25 lei).
Pentru comenzi trebuie doar sa sunati la numarul de telefon 0748.086.657, cu urmatoarele informatii:
Nume si prenume
Adresa de livrare
Nr telefon
Modalitate livrare
 
Inainte de livrare veti primi un telefon de confirmare a comenzii.

Va multumim!

Sursa: Dex Ilustrat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu