Blog de promovări online

marți, august 27, 2013

Communication and PR skills for the assistant manager - 6 septembrie

Communication & PR skills for the assistant manager
6 septembrie 2013 Bucuresti, Hotel Novotel 4*

ROMPERCONS, organizator de evenimente si seminarii informative si interactive, continua seria de seminarii dedicate rolului asistentului de manager in concordanta cu nevoile economiei globale.

In ziua de vineri 6 septembrie 2013, la Bucuresti, Hotel Novotel, se va desfasura o noua editie denumita generic “Communication & PR Skills for the assistant manager”.

Evenimentul are ca SCOP modificarea profilului traditional al secretarei (asistentului de manager) si aducerea unui plus de valoare persoanelor care functioneaza in cadrul companiilor, sub aceasta titulatura.

Va fi un program de TRAINING LA NIVEL AVANSAT in domeniul compententelor legate de COMUNICARE si PR specifice activitatii de asistenta manageriala. Eficienta activitatii de secretariat implica atat competente strategice cat si expertize in domenii din cele mai diverse, dar in special in domeniul comunicarii.

Trainerul seminarului este Prof. Univ. Dr. Dan Popescu, al carui CV il gasiti anexat.

Datorita recesiunii economice ce a impus reorganizarea unor departamente, din ce din ce in ce mai multe secretare moderne sunt puse in situatia de a desfasura activitati care intrau in mod traditional in atributiile departamenelor de PR  sau comunicare:
  • organizarea de evenimente
  • redactarea de newslettere
  • realizarea unor materiale de comunicare corporatista – cataloage, agende, calendare
  • relatia cu presa, etc.
Aparitia noilor tehnologii informationale si comunicationale “secretarizeaza’’ in mod eficient o parte din activitatea managerului si sporesc accesul secretarei la informatii si aportul ei la actul decizional.

Introducerea unor notiuni si competente din domenii precum teoria comunicarii, relatiile publice, comunicarea corporatista au ca scop definirea unui nou profil al asistentului de manager in noul context al adaptarii tarii noastre la cerintele Uniunii Europene si la schimbarile cauzate de recesiunea economica.

Detalii despre taxa si beneficii gasiti in formularul de participare atasat.

Inscrierile se fac prin completarea si remiterea formularului de participare atasat si copia ordinului de plata scanate pe email alexandru.serban@rompercons.ro.

Discount de 10% pentru inscrierea a cel putin 2 reprezentanti ai unei companii!

Sursa: www.rompercons.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu