Blog de promovări online

joi, septembrie 12, 2013

Copertinele Shadeon-tehnica de varf la geamul dumneavoastra

Copertine Shadeon
Beneficiind de experienta indelungata in ceea ce priveste sistemele de umbrire, Shadeon detine solutia perfecta pentru problema soarelui din curtea sau gradina dumneavoastra-copertinele.

Fie ca sunt destinate sa controleze iluminarea naturala a zonei de luat masa din gradina privata sau a unui local, fie ca acopera o zona de productie sau de stocare, copertinele Shadeon sunt cele mai eficiente variante la un raport calitate/pret exceptional.

Copertinele autosustinute cu posibilitate de retractare a copertinei sunt destinate zonelor fara posibilitate de sprijin, cu deschideri mari si plane. Sustinute pe doi stalpi bine ancorati in zona de amplasare, copertinele gliseaza, coborand sau ridicandu-se pe cate doua ghidaje laterale cu sina, motiv pentru care amplasarea trebuie sa fie intr-o zona fara denivelari, care ar influenta paralelismul sinelor si, implicit functionarea copertinei.

Pentru balcoane, Shadeon propune solutii de copertine retractabile, fie agatate de partea de sus a deschiderii balconului, fie sprijinite pe marginea balconului, ambele variante permitand circulatia libera a aerului, dar controland gradul de insolatie al suprafetei protejate.

Pentru umbrirea fatadelor sau a zonelor din imediata vecinatate a acestora, Shadeon propune solutii de copertine suspendate pe fatade. Acestea se folosesc de regula pentru a proteja o intrare sau o vitrina a unei firme, pentru a proteja o zona de incarcare a unui autovehicul s.a.m.d.

Rezistente la actiunea soarelui dar si impermeabile, copertinele propuse de Shadeon sunt usor de instalat, usor de operat, fie ca sunt amplasate pe fatade sau sunt autosustinute. In plus actiunea curentilor de aer este mereu luata in calcul de catre proiectantii copertinelor Shadeon, astfel ca acestea sa reziste mai mult decat orice alt tip de copertina de pe piata.

Rezistenta in timp a copertinelor oferite de Shadeon este datorata materialelor de inalta calitate folosite atat pentru realizarea partilor metalice cat si pentru realizarea pertilor textile, ambele influentand substantial durata de folosinta a unei copertine.

In ceea ce priveste modul de exploatare, copertinele se deschid si se inchid usor, sistemul de blocare a copertinei permite manevrarea comoda atat de catre o persoana fara forta fizica deosebita, cat si pentru persoane cu inaltime normala, Shadeon preocupandu-se sa rezolve toate problemele depistate pana acum la folosirea copertinelor.

Pentru cei care isi doresc sa achizitioneze o copertina, Shadeon le sta la dispozitie pe site cu descrieri, imagini, cu sfaturi, cu fise tehnice si lista de dotari, si mai ales, cu specialistii care va pot raspunde la orice intrebari si nedumeriri aveti cu privire la copertinele Shadeon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu