Blog de promovări online

joi, septembrie 12, 2013

Cursuri de engleza pentru copii

Cursuri de engleza pentru copii
Daca va doriti sa alegeti pentru fiul sau fiica dumneavoastra cele mai eficiente cursuri de engleza pentru copii, credem ca este momentul sa va puneti urmatoarele intrebari, si, in functie de raspunsul la ele, sa gasiti varianta cea mai potrivita pentru copilul dumneavoastra.

Cat timp poate copilul dumneavoastra sa aloce studierii unei limbi straine?
Daca in timpul saptamanii, copilul dumneavoastra face eforturi vizibile sa rezolve sarcinile zilnice primite la scoala, sigur ca, cel mai potrivit este sa alegeti o varianta care sa ii ofere un program de week-end, sa foloseasca metode de predare interactive pe baza de joc, metode care sa ii capteze atentia, insa sa nu oboseasca, sa incarce cu efort suplimentar copilul. Daca, insa in timpul saptamanii, copilul isi rezolva cu usurinta temele, eventual si teme suplimentare, aveti si optiunea cursurilor in timpul saptamanii fie suplimentar fata de programul de week-end, fie independent. Nici pentru copiii de varsta mica, nici pentru copiii pana in 17 ani, nu se recomanda mai mult de 2 activitati pe saptamana, evident cu durate adaptate varstei copiilor participanti. Pe piata sunt nenumarate posibilitati de cursuri de engleza pentru copii incepatori sau avansati, astfel incat nu este atat de dificil sa gasiti unul care sa corespunda din acest punct de vedere.

Cat de multe notiuni cunoaste copilul dumneavoastra in limba engleza?
Incadrarea copilului intr-o grupa de avansati, desi nivelul lui/ei este mult sub nivelul grupei, sau, dimpotriva, incadrarea intr-o grupa mult sub nivelul cunostintelor copilului dumneavoastra induc o stare de frustrare, implicit delasare si nu doar ca nu ajuta in niciun fel copilul sa progreseze, ci, mai mult, acesta va renunta in ambele cazuri sa mai depuna vreun efort pentru a se perfectiona.

Cat de importanta este afinitatea copilului dumneavoastra fata de spatiul in care se desfasoara cursurile si, mai ales, fata de profesor si de grupa din care face parte?
Gradul in care un copil este dispus sa faca parte dintr-un colectiv si sa raspunda la solicitarile indrumatorului de grup depinde foarte mult de afinitatea pe care o are copilul fata de grup ca entitate si fata de indrumatorul acestui grup. In grupuri mari, individualitatea se dizolva, astfel incat, copilul dumneavoastra, este posibil sa se simta pierdut si sa prefere sa se ascunda in spatele colegilor mai "indrazneti". Cu cat grupul este mai mic, cu atat relatia personala a copilului cu profesorul este mai apropiata, copilul receptioneaza mai bine semnalele si solicitarile acestuia, si raspunde mai usor si mai prompt la aceste solicitari.

Daca profesorul este un bun profesionist, stie sa gestioneze in favoarea procesului de invatamant  aceasta relatie. In plus, intr-un grup de studiu cu dimensiuni reduse relatiile intre membrii grupului sunt mai stranse, fiecare membru fiind permanent in legatura cu ceilalti, fiind un pion de baza al grupului, ceea ce ii confera un grad mai mare de responsabilitate fata de grup. In grupurile mici, aceasta responsabilitate este mai usor folosita de catre profesor pentru  solicita in permanenta toti membrii grupului in rezolvarea de sarcini.

Daca,  in plus, spatiul ambiental este cald, primitor si copilul se simte dornic sa paseasca pragul salii de curs, eficienta programului de pregatire este mai mare. Dintre ofertele de cursuri de engleza pentru copii de pe piata, pentru o eficacitate maxima,  este cel  mai bine sa alegeti variantele cu care copilul dumneavoastra rezoneaza.

English Kids Academy va sta la dispozitie pe site-ul lor www.englezacopii.ro, atat cu oferte dintre cele mai variate cat si cu sprijin si consiliere in ceea ce priveste varianta cea mai potrivita pentru copilul dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu