Blog de promovări online

vineri, septembrie 13, 2013

iPhone 5S si iPhone 5C disponibile la precomanda in Romania

iPhone 5S si iPhone 5C
La data de 10 septembrie 2013 Apple a anuntat urmatoarea iterare a seriei iPhone, si anume iPhone 5C si iPhone 5S. Aceste telefoane vin cu imbunatatiri majore fata de versiunile precedente de telefoane Apple. 

Asa cum ati fost obisnuiti, QuickMobile va ofera si de aceasta data posibilitatea de a precomanda aceste telefoane la aceeasi data cu restul tarilor din valul 1 de lansare.

Din data de 13 septembrie se pot precomanda telefoanele Apple iPhone 5C si Apple iPhone 5S. Livrarile se estimeaza ca vor incepe din luna Octombrie.

QuickMobile este primul magazine din Romania care pune la dispozitia clientilor optiunea de a precomanda aceste doua modele. Livrarea se va face in ordinea confirmarii platii, astfel persoanele care asteapta ca aceste telefoane sa ajunga fizic in Romania vor avea de asteptat pana cand toate precomenzile au fost onorate.

Schimbarile majore aduse in noua generatie de telefoane sunt:
Procesorul A7 - primul procesor pe arhitectura de 64 biti - este de pana la 40 de ori mai rapid decat prima generatie de procesoare mobile Apple si arhitectura unitatii grafice permite viteze de pana la 56 de ori mai mari.

Desi au implementat acest procesor puternic, autonomia terminalului nu a avut de suferit, ci chiar s-a imbunatatit cu 20 de ore mai mult in stand-by decat versiunea precedenta de iPhone.

Ca dimensiuni si design, telefonul iPhone 5S seamana foarte mult cu iPhone 5 iar versiunea "colorata" de iPhone 5C le permite utilizatorilor sa aleaga din cele 5 culori disponbile.

Ambele telefoane integreaza sistemul de operare iOS 7, cel mai avansat de pana acum, care profita din plin de specificatiile avansate ale telefoanelor.

iPhone 5S integreaza pentru prima data un senzor de amprenta intr-un terminal mobil, aducand cu aceasta ocazie un plus de securitate si personalizare telefonului. Terminalul poate memora mai multe amprente si este foarte exact in recunoasterea acestora. In caz de furt, nu numai ca telefonul nu va putea fi utilizat, dar daca hotul incearca sa il porneasca s-ar putea sa fie identificat imediat, dupa amprenta.

iPhone 5C este in esenta un iPhone 5 cu o carcasa extrem de rezistenta din policarbonat, si aduce viteze impresionante in conexiune wireless LTE.

Cele doua terminale se afla la apogeul perfectiunii tehnologiei in momentul de fata, fiind primele smartphone-uri care sa aduca un sistem de operare asa de avansat, o camera care reuseste sa faca capturi de imagine incredibile si conexiuni wireless de mare viteza.

Noul iPhone 5S este disponibil in culorile Silver(argintiu), Gold(auriu) si Space Gray(gri) cu 16/32/64 GB, iar iPhone 5C este disponibil in culorile Green(verde), Yellow(galben), White(alb), Blue(albastru) si Pink(roz) cu 16GB sau 32GB.

Preturile la care iPhone 5s si iPhone 5C sunt disponibile la precomanda sunt:
iPhone 5S 16 GB – 3499 Lei
iPhone 5S 32 GB – 3999 Lei
iPhone 5S 64 GB – 4499 Lei
iPhone 5C 16 GB – 2999 Lei
iPhone 5C 32 GB – 3499 Lei

Operatorii te telefonie mobila vor pune la dispozitia clientilor cele doua terminale doar din luna Decembrie.

Sursa: www.quickmobile.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu