Blog de promovări online

luni, septembrie 23, 2013

Peste 600 oameni au luat parte la crosul Gabriela Szabo Run Fest 2013

Gabriela Szabo Run Fest 2013
Peste 600 de oameni din Bucuresti, dar si din alte orase din tara au alergat la prima editie a crosului Gabriela Szabo Run Fest! La concursul de alergare, care a avut loc sambata, 21 septembrie 2013, in Padurea Baneasa, s-au prezentat la start 610 concurenti care au efectuat curse in categoriile: Copii, Juniori, Open, Stafeta si Familie.

Campioana olimpica Gabriela Szabo a dat startul competitiei si a alergat alaturi de peste 80 de copii inscrisi in prima cursa, de 1,5 kilometri, care s-a desfasurat pe un traseu de asfalt in Padurea Baneasa.

In calitate de sportiva, de campioana olimpica, consider ca am datoria morala sa le transmit oamenilor, adolescentilor, adultilor si mai ales celor care sunt responsabili de formarea copiilor, valorile pe care eu le-am imbratisat in cariera mea: educatie si respect, pasiune pentru miscare si performanta”, a spus Gabriela Szabo.

Alaturi de participanti a fost si antrenorul federal Zsolt Gyöngyössy, care a concurat pe traseul de 9 kilometri, ce a combinat zone de padure cu cele de asfalt. De altfel, cei mai multi participanti la Gabriela Szabo Run Fest, peste 300 la numar, s-au inscris la categoria Open 9 km, dovedind cu aceasta ocazie ca sunt multi iubitori de miscare in tara noastra.

La eveniment a participat si ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, care a felicitat castigatorii Gabriela Szabo Run Fest si i-a incurajat toti cei prezenti sa participe la cat mai multe evenimente sportive.

In cadrul competitiei Gabriela Szabo Run Fest s-au desfasurat sase curse de alergare in aer liber, pe un traseu ce a combinat zone de padure cu cele de asfalt. La acestea au luat parte oameni de toate varstele, incepatori sau alergatori cu experienta, cu varste cuprinse intre 8 ani si 73 de ani.  In total, au fost 45 de castigatori premiati, clasati pe locurile 1, 2 si 3, atat la masculin cat si la feminin, in cele sase curse de alergare. Organizat in Saptamana Europeana a Mobilitatii, 16-22 septembrie, concursul si-a dorit sa incurajeze oamenii sa faca miscare si sa isi imbunatateasca calitatea vietii.

MPG a oferit foarte multe premii atractive la crosul Gabriela Szabo Run Fest, cu ajutorul sponsorilor: LifeCare, La Fantana, Club Atlantis, Cartoon Network, Lego, Intersport, Skil, Bio Farm. La pachetele de concurs si organizarea evenimentului au contribuit: Grand Papa, Abbara, Motoboom, Proenerg, Poieni, Ursus, Fives, Darom Evenimente, Wim Bosman, Reteaua de Sanatate Regina Maria si SSG. Partenerii media ai evenimentului au fost: Realitatea TV si Radio Romania.

Crosul Gabriela Szabo Run Fest 2013 a fost sustinut de Ministerul Tineretului si Sportului, Agentia pentru Protectia Mediului Ilfov, Agentia pentru Protectia Mediului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti si Regia Autonoma de Transport Bucuresti.

Alte detalii despre eveniment le puteti gasi pe site-ul oficial al competitiei: www.runfest.ro.  

Sursa: www.runfest.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu