Blog de promovări online

sâmbătă, septembrie 21, 2013

www.e365.ro revine cu noi reduceri la jucariile LEGO si nu numai!

Lego
Vino până pe 20 octombrie pentru a profita de reducerea de 10% la jucăriile LEGO!

Jocurile LEGO sunt folosite ca ajutor şi pentru predarea în şcoli şi grădiniţe şi ajută la dezvoltarea abilităţilor de a lucra în echipă, de înţelegere a diferenţelor dintre oameni, dezvoltarea personală, socio-emoţională, prin implicare activă în jocul de construcţie mai ales când participa mai mulţi copii.

Cel mai consacrat joc, cu o producţie de peste 400 miliarde de piese LEGO din 1958 până în prezent este jocul care nu trebuie să lipsească din educaţia copilului pentru că este mai mult decât un joc, este un concept educaţional.

Prin linia DUPLO cu cărămizi mai mari, introdusă în 1969, pentru preşcolari, grupul LEGO măreşte aria de suporteri, iar prin linia TECHNIC pentru proiecte mai complexe din 1977 reuşeşte să atragă copiii mai mari şi adolescenţii.

Costumele de carnaval sunt prezente acum şi pe www. e365.ro . Poţi alege dintre variate modele cum ar fi Batman, Spiderman, Superman pentru băieţi sau Frumoasa din pădurea adormită, Rapunzel, Cenuşăreasa şi Albă ca Zăpadă pentru fetiţe.

Bebeluşii Picollina au peste 100 de funcţii, vorbesc în limba română şi cânta 16 melodii, în română şi engleză. Disponibile în variantele Picollina First Words Baby, Picollina Dream Baby, Picollina I Love You Baby, Picollina Kiss Me Baby, păpuşile interactive sunt preferatele fetiţelor. Păpuşa Ioana în variantele La Şcoală, La Doctor, La Supermarket, În Vacanţă este de acum prietena cea mai bună a micuţei tale. O învaţă cum să vorbească, cu 240 de fraze şi 16 cântece, în engleză şi română.

În varianta cu mp3, Păpuşa Ioana redă orice vrei tu să asculte micuţa ta. Este nevoie de un stick, pe care înregistrezi orice vrei, fie poveşti cu vocea ta, muzică, poezii sau cântece. Jucăriile educaţionale de la Vtech ajută la dezvoltarea armonioasă din primii ani de viaţă ai copilului tău! Ele sunt concepute pentru copii de vârste diferite, cu necesităţi specifice fiecărei etape din viaţă. Jucăriile stimulează curiozitatea şi creativitatea copiilor şi sprijină dezvoltarea unor noi abilităţi. În timp ce micuţii se joacă şi se amuză, ei pot învaţă cuvinte noi, culori, cântecele şi forme, pregătindu-se astfel pentru necesităţile în continuă schimbare ale societăţii din ce în ce mai complexe de astăzi.

Şi dacă am vorbit despre noile tendinţe pentru jucării, trebuie să menţionăm că pe www.e365.ro puteţi găsi şi musthave-ul ROBOFISH, care s-a bucurat de vânzări record în Europa şi SUA, ocupând locul 1 în Franţa cu 17.000 de bucăţi vândute într-o săptămâna.

La www.e365.ro puteţi găsi şi puzzle-urile 3D de la Cubicfun în variantele Turnul Eiffel, Castelul Peleş, Big Ben, Burj Al Arab, Biserica Sf. Petru.

Tricicletele 3 în 1 de la Fisher Price sunt proiectate pentru a putea fi utilizate de copii începând de la vârstă de 10 luni, cu scăunel cu spătar înalt şi husă detaşabilă, parasolar detaşabil, coş pentru jucării, bară de siguranţă detaşabilă, centură de siguranţă dotată cu protecţii de umăr, gentuţă Elite, suport pentru picioare detaşabil. Când copilul creşte, accesoriile care sunt în plus pot fi detaşate.

www.e365.ro este locul unde găseşti jucăriile cele mai noi şi cele mai dorite de copilul tău, jocuri creative şi educative, instrumente muzicale, articole de petrecere pentru a veni în ajutorul tău atunci când organizezi petrecerea juniorului tău, râvnitele karturi BERG dar şi articole pentru cei mari cum ar fi telefoane mobile şi accesorii la cele mai bune preţuri, produse de acvaristică şi teraristică, articole sport şi fitness, ceasuri cu cuc, electronice şi electrocasnice dar şi multe altele.

Sursa: www.e365.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu