Blog de promovări online

joi, septembrie 12, 2013

Rochii fabuloase la preturi accesibile

Rochie
Probabil ca v-ati imaginat de mii si mii de ori, in mii si mii de ipostaze, momentul in care pasiti catre altar la bratul nasului,in cea mai minunata si delicata rochie alba, ivoire sau champagne.

Probabil ca v-ati imaginat de mii si mii de ori dragostea si mandria citita in ochii barbatului ales sa va fie alaturi o viata intreaga la bine si la greu. Si v-ati vazut superba, deosebita, adorata.

Toate visam aceste momente si ne dorim din rasputeri sa fim la inaltimea viselor noastre. V-ati temut vreodata ca rochia dorita are un pret mult prea mare pentru bugetul dumneavoastra? Niciodata in visele avute nupareati trista si cu capul plecat. De ce?  Este foarte simplu rochia perfecta va asteapta la pretul cel mai accesibil cu putinta si va este mai la indemana ca niciodata. V-ati gandit cumva la luna de miere de dupa nunta? Unde v-ar placea sa traiti clipe minunate alaturi de sotul dumneavoastra? V-ati fiimaginat ca la aceste clipe poate contribui nu doar familia dumneavoastra ci si noi, creatorii de rochii de mireasa?

Ei bine, da! Ne-am gandit la dumneavoastra, la momentele pe care vi le doriti si am inteles cat de important este sa fim alaturi de clientele noastre in aceste momente unice din viata lor.

Fie ca va doriti o rochie sirena, una printesa, o rochie de sifon sau una de tafta, fie ca va doriti perle sau volane, va puteti alege orice rochie, din orice categorie  acum, la un pret accesibil. Este suficient sa va decideti ce anume rochie va avantajeaza, ce v-ar face sa va simtiti unica si speciala.

Ati intrat in vreun magazine de rochii de mireasa si ati oftat adanc dupa unape gustul dumneavoastra? Ati fost nevoita sa renuntati la ea? Sa ii intoarceti spatele si sa recunoasteti dureros ca v-ati indragostit de o rochie prea scumpa pentru bugetul dumneavoastra?

De ce sa oftati in zadar? De ce sa pierdeti sansa de a fi minunea bizantina, baroca sau empire pasind spre un viitor alaturi de omul minunat care va asteapta sa ii fiti mireasa?

Va puteti, de exemplu imagina ca va permiteti o feeriede rochie de bal dinvoal cu aplicatii de margele, in tendintele anului 2013? Este rochia Ruby pe care o gasiti in colectia Advance.

Si rochia aceasta si multe altele, vi le oferim, din toata inima, in aceleasi conditii, daca ne veti cauta; sigur impreuna vom gasi variante minunate pentru cea mai frumoasa zi din viata unei femei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu